Instagram : @peejburhan

glamour uolls~

aku perasan benda ni dah lama dah..
tapi biarkan aje..
aku rasa laptop ni yang gila..
tp still..mengapakah orang itu...haha..

cuba tgk print screen bawah ni..

nampak x apa2 yang pelik??
nampak ke tidak??
ok x nampak..kasi zoom ye..

tu dia..nampak???
ye...apesal kat icon facebook tiba2 ada muka si ceeramoon itu??
ye..kejap je keluar icon facebook..
lepas tu terus keluar muka dia uolls...
scary jugak kalau pikirkan..
ok xde la scary..aku je pikir jauh...maybe sebab laptop ni yang gila..

wahai puan ceera..
apa yang anda buat kat sini..
tgh mengintai kamikah...
haha..macam security je dia tgk aku tau...haha..
gila glamour uolls sampai kat sini pun ada je muka dia tersedia terpampang..haha

7 Comments:

[z@ck] said... [Reply to Comments]

hahaha..tu dia..
akak ceera pembawa virus laptop..
heheheh..

MisZ PinKy said... [Reply to Comments]

hehe cam klaka je ade muke puan ceera tuuu..

peej said... [Reply to Comments]

zack - tu la kan..mcm virus pulak..


misz pinky - tu la..mcm jaga je..tgk je kita org tgh buat apa..

nasaoji said... [Reply to Comments]

a ahhh..cam no tuh ek?...hurrrmmm

dyan . said... [Reply to Comments]

wahh... dalam ramai2 pengguna fb.. muka ceera yg keluar.. hehe..
apakah?

glamor tu.. huhu

lily lotus said... [Reply to Comments]

ahai..ada skandal dgn founder FB kah..tettt

Nonoy said... [Reply to Comments]

kan... saya pun perasan. bukan kejap2. slaluuuuu ada. hihahahah.. mantera apakah awak guna ini ceera????

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...