Instagram : @peejburhan

excited ber-mms~

aku x sure hp aku yg gila ke apa..
sebab mmg problem 3G dpd dulu..
boleh guna kejap aje kot 3G dia..
lepas tu hampeh..so aku mmg tension org bg segala mms ke tok nenek apa ke..
sebab hp aku mmg sengal..xleh guna segala itu..

ok jgn cakap sila la hantar kepada maxis ke apa..
nanti dorang set up..
aku dah buat berapa banyak kali..still x boleh..
so ala2 putus harapan gitu..
so guna hp utk call n sms sudah..tu pun aku x guna sgt pun..hoho..dasar pemalas..
dah la camera..amik pic pun xleh transfer..sebab card reader rosak..them cable pulak x leh read hp ni..so agak sakit jiwa di situ..

sekali semalam ada bunyi sms masuk..
tgk dia kata download apa..
tekan aje lah yes..
all this while akan keluar error..lepas tu ada je la gambar sampul arrow..
sampai delete baru hilang..kalau x buat sakit mata..
plus sakit hati..sebab mcm tertanya2..apa yg org hantar ni..xleh viewwwwwwww!!!
sekali semalam boleh view..wah teruja ni...ngeh ngeh..


:: rupanya si kenit ini nak cakap hello..huhuhuhu ::

keterujaan melampau...
macam org jakun baru 1st time pakai mms..
so try la snap pic sendiri..
pastu kebek2..mcm mana nak send ni..
lama baru jumpa..haha..
terus send balik...

miahahahha..
amik kau muka teruja xleh cover..
ok tu bukan teruja..tu muka menakutkan..
tp lantak...so lil mika..aren't u glad that i;m not ur aunt?? hahaha

later dpt reply ini pulak..

hahahhahahaa..
sorry bebeh..didn't mean to give u nightmares...
hoh seronok la pulak..
so sila angkat tgn..siapa nak aku mms pic peej panas-panas???
lariksssssssssssssssssss

14 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

OMG

aku terpikir gak nak post psl MMS tu.. tapi takut ko marah lak aku tepek gambar ko, hahahaha...

wahh, dh bleh MMS skrg.. sungguh maju dikkk... ;P

shasha said... [Reply to Comments]

hahahah...best kan mms...tapi aku takde geng mms pun...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehehe..mika muka sooo cute...
pija panas2...waahhh...

nasaoji said... [Reply to Comments]

heheh..mmg nampak scary pung pic yg d anta pd mika itu...;p

lily lotus said... [Reply to Comments]

hihihi..dedua comel!

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

sekeping brape RM peeja gambar panas itu :P

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Aku pon nak ber-mms, tapi tak der geng! Jom! I got roaming maaaahhh

haha..tetiba

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mms-ing ni mmg addictive. boleh kata hari2 kot kite mms crush kite (byk gmbr makanan? HAHA). nex time kot ko nk try 3g pun mmg best. maka sila activatekan segera! xD

khairie rahman said... [Reply to Comments]

waaaaaaaarghhh! takot gila oh gambar tuh!! *chabooooot*

mummysya said... [Reply to Comments]

hehehehehe!!!

baby tu tak terkejut sebenarnya... rilex jer dia....

Leen said... [Reply to Comments]

Owh, phone saya pown mempunyai masalah untk bermms jugak.. Wah, nk mms gak!!

Nonoy said... [Reply to Comments]

crazy loco! i want to try it too ;p

green apple said... [Reply to Comments]

toksah kata budak tu, aku pun takut..hahaha.

tapi kan peej, ingat tak kau cakap ada budak kecik yang datang rumah kau yang takut tgk kau tu, cuba ko buat muka camni tgk apa respon.

peej said... [Reply to Comments]

tina - hahah...kau buat aku marah..aku xpe..sebab muka aku sendiri..haha


shasha - aku pun xde..tiba2 si tina tu rajin pulak..


darling - tu la..dpt tang muka aunty dia terus dia demam..


nasaoji - mmg scary..mak pun takott uolls..


lily lotus - mmg x comel la..gilo apo..


tedi - dia x ternilai..prg istimewa je akan dpt..haah..matiklah statement..


alia - xkan kau nak pic aku kot..agak2 la..x horny langsung..ke kau nak aku mms gambar 'bad boy' hahah..


wani - weooww..mms kat crush...apa kata sekali sekala cuba mms pic sendiri ke apa..huhi


khairie - hahaha..kejam ok siap cabottttss..


mummysya - sebab mummy dia x bg tgk..kalau bg tgk agaknya siap melalak kot..


leen - kan kan..ni pun tiba2 pulak dia dtg angin boleh ber mms..kalau x hampeh..


nonoy - u also cazy loco..don;t want to admit only..


greenapple - haha..takot kan..
aku xnak la buat muka2 pelik kat budak kecik..kalau budak kecik nangis tgk aku..rasa di tikam2 hati ini..menakutkan sgt ke aku..???

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...