Instagram : @peejburhan

carls jr~

tadi pergi midvalley ..dapat ticket for premiere screening of Orphan..
tapi pics kena tggu dpd camera noy n farah..
sebab masing2 dah keluarkan camera..
aku adalah malas nak keluarkan jugak..so nanti amik pic dpd mereka2 aje..

amik ticket around 8pm..
wah gila punctual..tension je muka org nuffnang tgk muka kita org terpacak depan tu..
ye la..counter belum bukak..7ish kita org dah dok depan tu..
sampai pressure org itu call kawan dia..haha..

lepas amik tiket..kami mau makan..
kelaparan..ye la..kata pemalas..mama xde..x kuasa nak masak..
so setelah jalan2..decide mau makan kat carls jr je..
x pernah try lg kan...
kat situ baru la aku keluarkan camera..
noy biadap..dia cakap, " blog kau pasal makannnn aje la"
whatever..janji mak suke uolls..haha..


:: mat merajuk n noy... ::
:: me n foxy f ::

aku ada ticket extra..x tau nak ajak. sapa..so last minute ajak farah aje..
senang pun sebab dia duk area sana kan..dia ok..
so layan aje..ye la..kalau x mcm rugi pulak kan..

:: noy n me..budak ni aku x tau la kenapa..mcm telan happy pil satu botol..ceria memanjang..mcm x betul pun ada..lariksssssss ::
:: sewel kan... dia makan chili cheese burger..x best a..rasa coney dog je aku rasa..ngeh2 ::
:: natural cut fries..niceeeeeeeee..i like ::
:: my mushroom burger ::
:: muka ceria dpt makan burger besarrrrrrr..sukee..sedap banget ::
:: aku nak makan..tp noy nak snap2 byk kali la pulak..so layan..sebab itu position tgn x berubah..sebab dah x sabar nak amik second bite..nyumm~ ::
:: ni lagi sorang...mcm dah terjangkit happy pil noy..excited sampai gegar2..haha..pret..prett..prett.. ::

oh burger adalah sedap..
something like wendy's..tp better kot..
cuma mahal nye mcm nak gila..
set burger ialah RM22++...
ok la..burger besar..air boleh refill..tp still.aku rasa mcm cekik darah..
sekali sekala ok la kot..nak selalu x dpt la..
baik makan burger chili's..lg puas hati kot..

lepas makan aje..
isap rokok jap..
terus masuk tgk movie..
review pasal movie akan diceritakan kat entry bergambar nanti ye..
ok ta-ta..

10 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

happy happy, tak per la...nnt ko jngkit happy tu ngn depa..

blog ko, taruk makan2, mmg rs lapor jer,,mayb sb xpresi muka ko gak kot nmpk lg sedp itu mknn...;p

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

kentang carls junior adalah terbaik

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Peej, I just noticed, you have pretty lips!! Dan rambut yang cantik!! KASI TIPS JAGA RAMBUT PLS DAN MACAM MANA NAK KASI BIBIR PINK PLISSSSS

Hahaha..

Oh Carl's Jr. is gooooooddddd walaupon harga cekik darah. But hey, it's called Hardee's over here in the east coast, company sama kot, sebab logo sama (cuma tukar nama).

darling8tabby said... [Reply to Comments]

carls jr mg rege cekik darah..tapi cedapppp......
since dorang launch balik kat sini..baru skali makan...

@nnap3jelov3b@by@qiL said... [Reply to Comments]

saya nampak anda smlm ahahha

Tina Banana said... [Reply to Comments]

aku penah makan gak kat carls jr.. ada la dua kali kot.. tp mcm prefer burger king kot.. sbb burger carls jr ala-ala fancy.. aku x reti.. aku kan Kg skit tang makan-makan ni.. hehehe.. plus mahal la..

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

peej..u mmg lah lose weight..obvious jugak..i jugak tak kurus2 walaupun diet tak mkn mlm..help help

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak,ko lagi cantik tak ikat rambut tau.sexy uuu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite mmg nk try carls jr ni dari dlu tp xjumpa2 kedainya.. haha. crisscut fries nmpk sedap!! xD

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - ye ke..aku rasa muka aku mcm x bereksperasi aje.. ;p


dzaza - sedap kan..x puas aje makan..


alia - mana ada jaga..pergi treatment je hari tu..then maybe nampak ok sebab mlm tu aku blow..bibir pulak mak pakai lipstick uolls..xdenye bibir aku nak pink tiba2..n bibir aku adalah jenis masam..x cantik pun..selalu kena ejek lg adalah..


darling - tu la farah pun ckp dulu x mahal mcm ni..mak lg jakun..x tau pun carls jr pernah wujud dulu..haha..


babyaqil - ok i x faham ur name..so type baby aqil aje.. ;p..ye ke nampak..kat mana??tgk jugak ke orphan tu?


tina - kau mmg kg..semua la x makan..tp sedap la carls jr..tp aku pun rasa mcm mushroom swiss bk lg sedap..haha


fadhlina - eh xde la..lately ni makan byk..tu angle tu..cuma snap candid tgk mcm mana triple chin bagai..huhu


anonymous - oh thank u..tp ikut mood la..saya jenis cepat berpeluh..if rimas sgt..terus sanggul..senang..


wani - x silap kat midvalley ada..ou ada..x tau mana lg ada..tp tau kat situ2 ada la..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...