Instagram : @peejburhan

budak kacamata~

haha..gile geram kan tajuk entry..
ada kan dulu group tu..
lawak2 aje..kot ye pun bg la nama group yg proper sikit kan..
popular ke group tu eyh??i mean apa lagu dia..
x sempat aku nak tau lagu..dorang dah xde dah pun..

nway..semalam noy pulang membawa kegembiraan..
macam2 dia beli..
salah satu adalah kacamata...
PG nak buat spec..sbb rabun..
tp x buat2 sebab dia kata nak carik spec nerd la apa la..
tp x carik2..sekali noy terus bawak balik..
kasi tukar glass je la kan..
coolnesss...


:: gila teruja dpt spec..haha ::

aku suka gila..
ingat nak tukar angin la kan...
nak pakai spec baru..
oh aku ni x layak pakai mahal2..pakai seminggu spec patah..dah la buat je rm500..pitamm..
last2 aku beli frame kat danau kota rm8..tukar cermin aje..
tp di dah berapa thn..nak la tukar kan..

noy beli spec nerd ni 2..
aku try je..mmg best...
tiba2 noy bersuara.., "mmg cool..tapi kalau kau pakai..sampai bila la xde lelaki nak kat kau"
omg..takut..terus mak xmo uolls..ngeri sgt ke rupanya..
lupa nak snap..
so bg spec tu pada minah ini..
dia xpe..sebab dia mereng..huhu..

::see..told u..mereng uolls...dah rupa cikgu senah dah dia pakai spec tu ::
:: terus feeling kanye west pakai sunnies ini..la la la~ ::
:: dzaza gigih memilih subang ::

lawa2 subang..
tp makcik itu kedekut x bg aku bolot..fineeeeeeee...
tgk la gaya dia tu..tgh kutuk org ke tu uolls..
serious muka kau mak enteh gile noy..haha..

ok..thats all..
sekian entry xde hala tujuan..ta-ta..

14 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

wahh, noy dh balik? kejap je dia pg ehh? aku dok pikir la, jangan la noy stuck lak kat kuwait mcm dulu.. ye tak?

jangan la pija pakai spek nerd tu.. hahaha..

shasha said... [Reply to Comments]

muka PG macam cikgu2 zaman dulo2 laaa...

sheLLy said... [Reply to Comments]

lawanyer..spec..tebal² tue...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

hehehe...
cam cikgu senah ye..
sabojelah...
tapi PG pakai nampak cool jek...
kene ngan muka dia..
hihi

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yeay...noy dah balik...

Ceera said... [Reply to Comments]

mesti borong baju2 jugak nie.. =P

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

nerd sey!
ahahah!~
eh!
pic last!
muke xley blah!~

ina said... [Reply to Comments]

kenapa ngan muka noy tu? mcm tak cukup tido je.

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaha nerd abis u!

Nonoy said... [Reply to Comments]

amboi amboiiii... mak enteh?

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

mak enteh tu siapa?

Leen said... [Reply to Comments]

salam ziarah!!
hehe, x penah terfikir plak beli je frame kat danau n tukar lens..
sama la kite, pakai kejap je trus patah2..

Kak Ungku Betty said... [Reply to Comments]

Specs yang piji pakai tu pinjam Ugly Betty punye ker? hehehe Teringin jugak nak tengok you all punya collections...mesti best kan?

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

eh, aku pon sama la peeja... beli je frame memurah pastu ganti lense...ni pn da berapa tahun tak tukau.... mathe dah makin tak nampak nih

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...