Instagram : @peejburhan

arob~

lepas makan nasi daun pisang..
kami ke kedai sebelah nak belikan mama magazine..
sekalit ime nak bayar..nampak la kat kaunter..
x pikir panjang...beli aje..
sebab aku kan problem liquid eyeliner ni..comot2 aje..
so noy suruh pakai ni..
so selamba aje..

:: celak ala2 mekah punya..tp ni hindustan punya kot..haha..siap kajal bagai.. ;p ::
:: hasilnya...weowwwwwwwwwwwwww ::

mak skerr...dah la hitam pekat..jenis x smeared...
terus getik buat mcm tu..baru la feeling amy winehouse kan..
paling seronok..rm2.50 aje..
oh i like...

27 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

waahhh...dah macam artis bollywood dah aku tgk kau...

dazzledalie said... [Reply to Comments]

hahah amy winehouse.

tapi amy winehouse tu dh nampak mcm org giler je. stok katy perry la. cun lagik.

wei aku jeles hang dah kurus.

Ann said... [Reply to Comments]

Peej,

kat mana beli ni?? could you gimme the loc?? nak jugakk!!

Tina Banana said... [Reply to Comments]

aku suka!
:)

peej said... [Reply to Comments]

dazzle dalie - haha..mmg mcm org gila dia tu..tp trademark kan dia suka pakai mcm tu..sebab tu sebut nama dia..
mana ada kurus weyh..gemukk..hari tu noy paksa timbang..mak sesak napas uolls tgk jumlah berat tu..haha


ann - ni i beli kat kedai runcit india kat melawati..try la tgk2 kat kedai2 india ke mamak..selalu ada aje kan..celak mekah pun ok jugak..kirim la kat sesiapa ke..


tina - suka kannn..tp aku x berani la pakai kat luar kot..

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

skali bkk blog terkejut tgk mata ko! ahahah!

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

apa lagi.....cepat p amik tepung gandum ka bedak ke tepek sikit-sikit tepi hidung, kononnya baru lepas sedut heroin la. huahauahuahauahua....baru feel amy winehouse. lepas tu jalan lelong-lelong skit.

peej said... [Reply to Comments]

annasuejie - haha..terkejut kan..tu nasib aku x siap buat rambut sarang tebuan..


dzaza - kau gila kan..sewel betul..mcm mana la abg aku boleh suka kau ni..

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

owhh...amy winehouse malaysia punya

jasrina rahim said... [Reply to Comments]

chantek beb eyeliner tuh!!

peej said... [Reply to Comments]

suezen - version malaysia yg besar..agaknya nak kuru mcm tu kena layan heroin kot.. ;p

AiMiEiA said... [Reply to Comments]

eh..nak2..ada jual ktne??
cambest

ina said... [Reply to Comments]

ingat pasal celak ni, teringat akak masa sekolah dulu memang guna celak ni.lagi satu yg macam dalam bekas besi tu .celak ni selalunye tak bersememeh

Nadia Yuna said... [Reply to Comments]

heheh, comel betol entri neh!

nadia pakai tu jugak dari dulu. beli kat mesjid india je. murah2. possibility nak patah pun adelah sangat kurang sebab die teballl. huhu

n i e z a said... [Reply to Comments]

i sukee! nak jugak! i love wearing liquid eyeliner tp tgn slalu unsteady so sumtimes cam x lawa je jadi. pegi kl nanti i nak borong byk2 bawak balik kuching. thanks for introducing. :)

Mme Doole said... [Reply to Comments]

aku dulu suka pakai liquid eyeliner gak. bodyshop punyer tak sememeh, aku suker! lain takyah beli la membazir duit je uolsss. tapi tu dulu la, skang ni nak berbedak pun aku rase malasssss haha

peej said... [Reply to Comments]

jasrina - cantik..sebab pekat..murah pulak tu..haha..


aimieia - cuba baca komen2 di atas ni..dah ada jawab


ina - bekas yg zaman dulu2 tu ke??ada lg ke orang guna..kita org buat perhiasan aje..


nadia - kan..sgt berpuas hati..


nieza - sama la..dah elok make up lawa2..pakai je liquid jd comot kan..bengang aje..so pakai ni je senang..


mme doole - aku pun pernah ada zaman malas..sekarang je terlebih rajin uolls..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

okey, mmg bestt.. sbb cantik, murah, dan pekatttt!!

aku pakai maybeline unstoppable tu kemain comotnyee.. tension..

tapi aku still x berani nak pakai eyeliner yg ala2 amy winehouse tu.. hihi

ai said... [Reply to Comments]

Alomak!!!! ana mau! ana mau!

chics said... [Reply to Comments]

canthekla! And smooth sajork. Mata aku macam gagal sebab dia macam sepet so nanti tertindih.

Anyway tetibe aku teringat celak mekah yang penyapu [penyapu?] dia besi tu. Sakit ok

darling8tabby said... [Reply to Comments]

peewitt..ala hindustani dah..cantek!

dyan . said... [Reply to Comments]

aaa.. haritu ada beli celak ni kat lowyat.. sama la bentuk dia..
tapi tu color merah.. hashmi ke apebenda ntah..
tapi giler tak reti pakai..
sebab org tu kata kena pakai letak kat waterline then tutup mata then tarik.. tapi tak jadi pun..ahahah.

ni ko lukis camtu je ke peej?
ke ko buat mcm cara atas tu?

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahaha..gelak aku jap..

kecik2 aku suker pakai yg ghupe itu..jenis yg dr mekah nyer..

skang ni, tak tau reti pakai lg ke tak ghupe itu nyer..

lily lotus said... [Reply to Comments]

cleopatra phewit!

peej said... [Reply to Comments]

sweethoney - aku pun x berani..ni pakai kat rumah aje boleh la..haha


ai - sila beli..murah aje..


chics - ada lagi ke org pakai celak tu weyh??


darling - haha..pakai kt rumah boleh la kak..


dyan - entah la..aku pakai mcm biasa aje la..aku mana tau teknik2 ni..janji ada rupa ok la.. ;p


nasaoji - syok jugak sekali sekala tukar rupa kan..


lily lotus - ish x kuasa ok..

Faressa said... [Reply to Comments]

gorgeous!! cantikkk sanggatt

miezrina said... [Reply to Comments]

lawa la peej.... macam nak kena tawaf kedai india jugak neh... sbb daku juga ada mslh comot2 bila pakai liquid eyeliner

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...