Instagram : @peejburhan

ada blog tp x lepas~

ingat lagi masa blog ni baru ada x sampai 20 readers..
time tu best sangat..
kira boleh blog pasal apa aje..
nak apa pun selamba aje..sebab kita mcm tau je siapa2 aje yang baca kan..

then sikit sikit naik..
time baru 200 readers..pernah cakap..if ever kawin..akan jemput reader..
sampai tahap dah naik lagi..dan naik....dah mula menelan air liur..
gila apa kalau nak ajak semua pergi wedding kan..
bankrap uolsss..
tu dulu la kan..sekarang bf pun xde..
so xde isu di situ..

sampai la ke saat ini..ada la bertambah situ sini..
sampai ke tahap aku pun x tau entah siapa2 yang baca blog ni..
aku x kisah org2 x kenal baca..sebab lantak la kan..
tp sampai org2 yg aku kenal pun baca..so aku mcm ada sedikit segan di situ..
maksudnya kawan or sedara yg kau dah x jumpa lama..
tiba2 mcm tau je semua pasal hidup kau..so agak x best di situ..

ada jugak moment2 yang buat kau senyum sampai ke telinga..
rasa nak terbang sampai langit ke tujuh..
tapi mcm nak share kat sini x dpt..
sebab like i said..x tau siapa yg baca..
buat manusia2 yg membuatkan kita tersenyum2 itu baca..kan ke haru itu..
so seperti biasa..aku akan hanya menyimpan dalam hati sahaja..

so apa yg cuba di sampaikan disini..sekarang noy xde..
hati ada bunga2..pada sapa mau cerita ini..??

14 Comments:

cik syahira said... [Reply to Comments]

hi kak peej.
me is your silent reader.
ehhe. kamu buat je entry ber password utk certain cerita yg kamu nk share dgn kawan2 rapat.

wink..wink.

lily lotus said... [Reply to Comments]

:-)

jasrina rahim said... [Reply to Comments]

aku pun kdg2 segan bila ada kwn2 nak baca blog. like, wtf! kang dah tak boleh kutuk mereka lg.

plus, aku tak suka bila org suka kata, 'laa.. pegi pasar malam pun nak cerita ke?' atau 'gambar kepak ayam pun nak masuk blog ke?'

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

aku paham perasaan ko sbb aku pon tgh merasai nih!
diantara yg baca blog aku :
-sedara mara [ni takpe lg]
-member2 ofis laki aku [ok,dah start malu dah ni]
-akak nurseri anak aku!!! [yg ni serius aku rase malu sampai tahap mcm nak pindah!!!]

shasha said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
wani ezryl * said... [Reply to Comments]

*angkat tgn tinggi2* me me me!! xD mari bercerita cepat! ahax

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

meh citer sama saya....saya sudi menjadi pendgr setia....ahaksss...

*yg sebenarnye, bz body yg lebih...hikk...hikkk...

swit@kon said... [Reply to Comments]

bunga2....apakah???

:D

Tina Banana said... [Reply to Comments]

pada aku la!!!
hehehehe

[z@ck] said... [Reply to Comments]

ssah gak kan..
bla ad sedara jauh bc..
trasa cm segan gila bla dpt tau dia bc..
tp sbnrnya..x perlu segan..
show our true colours..
=)

capik said... [Reply to Comments]

heh aku ko kene jemput kalo ko kawen...sbb bak kate ko dulu..aku lelaki pertama komen blog ko

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak ada ..hehehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurrrmmm....

kebaikan berblog nih, kwn2 yg jauh tau perkembangan kt...

yg buruk..mcm2 ada...;p

peej said... [Reply to Comments]

cik syahira - password nanti org merempan2 pulak..


lily lotus - :D


jasrina - biasalah manusia..semua serba x kena aje..


annasuejie - over ok sampai nak pindah..tp mmg segan kan..sbb tu sekarang aku update ala2 aje..x semua benda aku nak tepek dah..


wani - gila ok..kau dah la jauh nun di KT..


iekan - sebab tu yg simpan sendiri tu..x tau org tu ikhlas or sekadar busy body..huhu..so sila simpan lg..


switakon - = dlm hati ada taman


tina - kau bab2 ni nak tau laju je kan..kosser mak nyah..


zack - bukan segan..x suka..


capik - baiklah encik capik..saya akan jemput anda..


darling - cea cea..ramai offer diri nampak..


nasaoji - setakat baca lepas tu sepi n cakap belakang buat apa kan..if betul tau perkembangan..buat2 la tegur ke apa..so xde faedah jugak di situ..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...