Instagram : @peejburhan

True blood~

i've just done watching True Blood on MAX..
omg..sangat suka..n rasa addicted nak tgk lagi..how??


mmg la boleh download..tapi aku ni jenis x penyabar sikit bab2 download ni..
sama la macam prison break..aku akan make sure..cerita tu abis season..
baru la beli dvd..terus marathon..puas hati..
tgk cerita ni baru episode 1 kat astro..
malas nak tgk..x suka la series2 ni..penat ok nak ikut..
tapi tadi xde cerita nak tgk..
so layan je la cerita ni..omg..sedap la pulak..

cerita pasal vampire2..
ok bosan..aku x suka vampire..
tp cerita ni macam best..
pelakon lelaki dia x handsome..
tp mata dia sgt sexy..mcm very deep..
sexyyyy nye..oh suka..

shiyt..kena tunggu next week ke baru boleh tgk..not like la like this..
nak layan kat youtube la..
tp adakah di youtube..
hoihh..xkan nak kena download...grrr..

esok nak kena jumpa customer pagi..
nak kena tido ni..
tp mcm teringat2 abg vampire..
nak tido ke...nak check out kat youtube??
nak tido ke...nak check out kat youtube??
nak tido ke...nak check out kat youtube??

ok fine!!!
abang vampire wins..
ok ta-ta people..sweet dream~

7 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej,
fyi citer ni dah kuar dulu dah sampai episod 12 kalo aku xsilap...pastu dia stop camtu je weyyy...tension aku tunggu..tapi citer tu memang best sb ada vampire yg sheksi mekshi matanya tu tau...

kasih8953

peej said... [Reply to Comments]

kasih - ye ke...best la cerita dia..semalam carik kat youtube xde la..
nak download pun xde..tension sungguh..akan bertambah tension if ikut kat tv..sekali stop mcm tu..haihh..

Kakakdegil said... [Reply to Comments]

peej
citer ni based on novel
saya ader the whole season
camner nak pass?
email me ur address nanti ek..

Nonoy said... [Reply to Comments]

cerita ni tah pape.

Dils said... [Reply to Comments]

Aku sgt suke citer ni. Also die byk part yang kena potong. If you see it on youtube, then you'll know what I meant. Hehe. Current eps skang:

Season 1 - Eps 1 - 12

Season 2 - Eps 1 - 4 stakat ni.

Tapi memang syok ar tengok.

lovehateindifferent said... [Reply to Comments]

Peej,
I pun baru tertengok cite tu and i was just finished blogging about it.. what a coincident! I am reading the e-book at the moment sbb aritu dpt tgk 2 episode jek kat Max pastu dah xde pun continuition.. kat youtube tarak full episod.. huhuhu..sedeyla.. nanti i check out kat kedai apek dvd..kalau ade dvd dia i let u know as well..

rina

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak follow gak citer ni dulu dek..pastu dia cam stop...hari apa n kul baper eh..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...