Instagram : @peejburhan

session mengkayakan tauke oldtaste~

gila buhsan x pergi mana2..
sebab weekend spend masa ngan blogger babes..
so x jumpa rasa rindu nak bergelak2..
padahal badan penat pergi pulau x abis2 lagi..
nak berjalan jauh malas pulok..
so pergi oldtaste la..mana lagi kan..
tp serious aku dah tahap muak lepak oldtaste sebenarnye..
dah x tau nak makan apa ok..

so sampai sana order mihun curry..

ok la..boleh tahan..
portion banyak gila..n bahan pun banyak..
mmg sengkak betul makan..
hoih apa jadi diet ni..makan je kerojernye..
tp oldtown punya mihun curry lg sedap..
sebab kuah pekat..oldtaste ni kuar cair sikit..
tp elok jugak membedal.. :D

oh ajak farah n tina jugak..
tp farah dah balik PJ..n tina pulak xleh join..
so kami berempat sahaja..
xpe..pun galok bergelak ketawa..

:: noy yg gila nasi lemak fried chicken oldtaste..oh pakcik belakang tu pandang siapa..kak zue la kot..haha ::
:: ewahhh..pandang lagi..x agak2 pakcik..hoh..suka hati kutuk..ntah bapak siapa ke apa kan..x pun org tu baca blog ni..pengsan..cea mcm glamour sgt tiba2 org nak baca kan ;p ::

lepak berjam2..
harus la..otak ligat pikir nak makan apa kan..
so orden kaya n butter bun toast..

:: x lazat langsung..sebab kedekut kaya n butter..mcm x rasa apa pun ye jugak..tiba2 aku rindu nak makan bun toast kat kluang station..matiklah pikir makan aje..huargghhhh ::
:: yours truly n kak zue ::

siapa kata aku x tan??
tan ok..dah ghupe apa dah ni..
aku sendiri tgk pun takut..
padan muka..konon feeling nak tan mcm latina..
amik kau tan x sekata ada la..
tp maybe dlm pic x nampak kot..
tp bila aku dlm keadaan dot dot dot...boleh nampak la perbezaan warna kulit yg ketara..
tp xkan aku perlu amik pic dot dot dot untuk membuktikan aku sudah tan..
bahaya tu..

:: kesian tgk budak ni kan..sewel bena nampak..haha.. ::

ok sampai disini sahaja entry kali ini..
semoga berjumpa di lain entry..ta-ta
sindrom penutup mcm harem..

7 Comments:

Tijah said... [Reply to Comments]

adey manes. oldtaste ni kat mana eh? ko salu citer tapi aku tak sempat nak capture...

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

kt setiawangsa business centre.kn kak peej??hhehe...ee...dh lame x g old taste.dh meriah rupe die..

peej said... [Reply to Comments]

tijah - dekat setiawangsa..5 minit jalan kaki dpd rumah pun sudah sampai..


amy - a ah..kat setiawangsa bussiness suite

Nonoy said... [Reply to Comments]

pakcik belakang usha kak zue yang mantop itu. ;p

~chacha~ said... [Reply to Comments]

bebeh!ko dah kurus wehh..tahniah!..:)

SJ said... [Reply to Comments]

niceee.. nyuummm

semakin kurus dan jorjess ahhh. tahniah!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

walaupun begitu, gmbr bi hun kari tu nmpk pekat x]

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...