Instagram : @peejburhan

rindunyaaaa kat dia tu~

sunday tu balik je lepak kat oldtaste(pic xde..dlm camera noy kot)
lepak kejap kat bilik..tiba2 aku adalah mendapat hadiah..
hadiah all the way from sabah :D
wah..harus lepas ni if pakai terus feeling bini politician..
wahh..matiklah verangans kan..

:: dpt pearls uollss...subang dah ada..dzaza bagi...tapi x pernah lg pakai..so sekarang ade satu set..kah kah..nanti boleh la feeling rosmah..motif nak feeling rosmah..gila x best.. ;p ::

siapakah yg mengutuskan hadiah dpd jauh itu kan??
siapa lagi kalau kesayangan hambaaaa ini..
oh miss her so mucho..

:: my lovely Dr J ::

see...Dr also smoke ok..bagus betul..haha..
so chics..aku tau kau sayang aku..tp doktor peribadi aku kata..katakan NAK pada rokok..haha..
wah sesuka hati aku je bg statement kan..

oh sunday siang tu, tiba2 jonet bg msg kat facebook cakap she'll be coming over..
oh alangkah gembiranya..ye la..sejak dia dah transfer jauh ni..dah x dpt lepak..
jumpa sekali sekala je if pergi club..
tu pun bukan dpt sembang..dah kata club harus la bising2 aje kan..
so ni dia dtg adalah suka..
dah la dia cakap she'll be sleeping over..haruslah gembira kan...
maknanya...harus ada gossip session..

:: kami2 yang merindui cik junittt ::
:: oh dzaza pun ada..kesian x dpt tidur...dah katanya kami2 ini memekak aje..haha ::
:: mak verangans tentera ...oh suka ::

seperti biasa..suka je nak sakat jonet tu..
dia ni minah suci2..kena pulak ngan aku yg otak 99% dah corrupted..
harus la ada je idea..

me : lawa x aku pakai topi ni..
jonet : cantikkkkk sangat...
me : jonet...nanti kau kawin kan..laki kau balik..kau pakai topi ni aje..lepas tu kau menari2 (sambil pegang2 topi buat2 gaya)
jonet : YA ALLAH....kau niiii (sambil geli2) pelik2 je fantasi kau...
me : hahaha...ok apa jonet...elehh...kau sukaaaaaaaaaa kan...
noy : haha..a ah..cuba bayangkan jonet..
jonet : kurang ajar...korang ni adik beradik gila..
me : tapi kau suka sayang kita org kan..
jonet : sayangggggg..
noy : mesti awak rindu kita orang kan..
jonet : tu saya x berapa nak pasti...

hahaha..biadap...
hasilnya...aku n jonet bergossip n melayan youtube sampai pukul 8 pagi..
gila betul...

ish..cerita ni pun dah tersenyum2..
rindu sangat..oh jonet adalah kesayangan kami berdua..
serious dia adalah terbaik...
lepas ni dia akan kerja kat KK 3 months..
hmphhh...bila la nak jumpa dia lagi...

12 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

haah..dah lama tak nampak dr jonet di sini....

Tijah said... [Reply to Comments]

bila ko pakai pearl tu kan...mmg kena dgn title adun setiawangsa...

huhuhu...

nasaoji said... [Reply to Comments]

eehh..

suke lak aku tngk gambo ko tu..

ko dah makin selim yer...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kena ok pija pakai topi tu..smart jer..

ohh Jonet skang kat KK yer..jauhnyer..

peej said... [Reply to Comments]

shasha - tu la..selepas berapa bulan baru muncul kembali..


tijah - haha..a ah kan..sesuai sgt tu..xpe..kalau aku jd adun..aku bg la kau projek2 sikit..kau nak business apa??koset ok??


nasaoji - xdo nya slim..sama aje..


darling - x..dia buat replacement 3 bln aje..dia posting kluang

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

tak sudah-sudah adun senawang tu tau. Business koset?? YB Tijah aku pun nak satu

Nonoy said... [Reply to Comments]

haih jonet ku... 3bulan tak jumpe.
bulan puasa and raya lagi.. why oh whyyy

sheLLy said... [Reply to Comments]

leh je ganti rosmah br..ahakz!

sheLLy said... [Reply to Comments]

fyi...seblum d tanya la(*kot tanya*)...i mmg x knai u..sj godek2 web n saw ur blog..mmb best baca..caiyok2!

Tijah said... [Reply to Comments]

kejiiiiiiiiii!!!!

wakakakaa....

peej said... [Reply to Comments]

dzaza - kau nak??buat masa ni yb tijah belum start..tp aku boleh kenalkan kat seseorang..ngehhh


nonoy - tu la kan..xpe..nanti jumpa terus suka ria..huhu


shelly - rosmah??pengsann..x sanggup..oh anyway..welcome :D


tijah - kenapa pulak..x minat ke ngan produk yg saya syorkan??

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ketibaan datin rosmah!! ahax :PP

yelah kalau bestfriend duduk jauh ni mmg rasa rindu bertingkat2. nasib baik ada telefon dgn y!m, boleh gosip2. haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...