Instagram : @peejburhan

pun senget jugak~

last friday jumpa beberapa orang..
memula jumpak kak iekan ...sebab dia beli one of noy's preloved shoes..
tapi sebab time tu panas bukan main..aku terlupa hendak mengsnap picture..
later ke office ai pulak..
since xde la jauh mana..boleh je COD..
plus ada je baju2 yang nak jual kat booth tu xde kat dlm blog..
so bila jumpa boleh la pilih2 yang lain sekali.. :D

oh ai ni adalah sgt kecik ok..
ok dlm blog nampak kecik..tp live lg kecik..
patut la muat je baju2 noy itu..

:: gigih pilih2 ::

oh pilih dlm kereta aje..
sebelum jumpa dia ada sms aku..

ai : eh nanti pilih2 baju dlm kereta kau eh..
me : ye la..xkan kau nak aku bukak booth pulak depan office kau nok..

haha...so jual beli berlaku di dalam kereta aje ye..
oh ini perempuan pun agak sewel..kita org yg dpd malu2..
terus jadi x malu sebab dgr dia gelak pun x pasal2 kita orang gelak jugak..

:: tgk la tu..muka aku ala2 pemalu aje..dia mcm xde apa2 yang berlaku.. ::
:: kecik kan..perbezaan ketara betul ...aku dah rupa pasu bunga ::
:: dua2 x betul ::

x lama pun..
lepas settle semua..
kami pun pulang..
ingat aku n noy nak lepak2..
nasib sedar diri hujung bulan..n apa jadah nak lepak berdua aje..
baru la reti2 nak balik rumah..
lepas tu apa eh??lupa pulok..

ok tu je..ta-ta

8 Comments:

joegrimjow said... [Reply to Comments]

bak irama dan lagu
camtu la blogger dengan kamera

ai said... [Reply to Comments]

OOOOOOOOO...senget jugak ye pompuan tu???!!!

ai said... [Reply to Comments]

nampak oooo beza kaler tangan ngan muka aku yg bertepek bedak 6 inci!!! kahhhhhhhhhhhhhhh

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

bloggers ni mmng rmai yg senget benget... jrg ade yg lurus mencancang

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said... [Reply to Comments]

Macam ku kenal itu perempuan sengal bertudung merah !!! wahahahaha
Kakngah,ko beli baju dgn Nonoy ek .... Lalalalala

capik said... [Reply to Comments]

hehe..da mcm jual dvd pirate je..sorok2 dlm keta

lily lotus said... [Reply to Comments]

dedua cute!

peej said... [Reply to Comments]

joe - kan..tp sekarang dah slow sikit kot..ada sedikit malas nak kelaurkan camera..bila perlu aje baru amik pic :D


ai - tu la..agak senget la...haha..xpe..yg penting muka harus vogeh..tangan org x tgk sgt.. ;p


lady dyla - ada jugak la..tp maybe dorang masuk kot blog enget mcm ni :)


aj - haha..harus la kenal..glam gila ok perempuan itu


capik - hahah..tu la kan..mcm sesuatu aje..


lily lotus - siapa??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...