Instagram : @peejburhan

pindah randah~

kami ke jj au2..jangan tanya bila..aku blur2 disini..
hendak membeli barang2 makan untuk ke pulau..
noy tu jenis kuat makan..lapar je kerjanya..
so perlu la ada something to eat..
n niat hendak membeli sunblock semua..
tapi boleh lak balik rumah baru teringat lupa nak beli..

lepas beli2..kami makan di oldtown..

:: i had meehoon curry..aku x suka mee gemuk..so harus tukar meehoon..sedappppp...cuma tauhu tu dua ketul aje..kedekut ok..bg la meriah2.. ::

:: noy makan chicken hor fun ::


later liza datang...
makan nasi lemak...
kelakar je minah ni tau..
lapar sangat siap makan laju2 sambil marah2..sebab kenapa x bg pinggan aje..
kenapa nak style2 makan dlm bakul..leceh..
tp mmg pun..leceh ok..n xdenye style pun..
pakai pinggan je pun dah ok..

:: kaya n butter toast ::
:: siap snap lagi ni..so sendiri mau ingat ye ::

lepak situ..
dah agak2 buhsan tu..
kita orang beralih ke olstaste pulak..
senang..dekat sikit ngan rumah..
tempat pun cozy sikit..
ni kat jj ramai bebenar..orang lalu lalang sana sini..
so x tenang la nak lepak..
kan liza kan...hahahhaha..


ingat nak lepak kejap aje..
last2 sampai 11ish pm ok..
x sedar masa bergerak..

oh itu adalah hari pemalas make up..
rasa mcm pelik je keluar x make up..
sebab lately rajin make up kan..
tp adalah seronok sebab muka rasa bebas..
n nak gosok2 mata pun xde masalah..

ok sekian kisah hidup yg pathetic tapi terpaksa update sebab aku kejar glamour..
dah kata kejar glamour..perlu la semua benda nak update..
lepas ni kalau aku kentut pun aku amik video dan tepek ye..
haihh..apesal merepek ni..
ok la..tu je..bye bye..

14 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

hahahah...kata2 sindiran yg agak pedas tuh...

Ceera said... [Reply to Comments]

wuuuuuuuuuuu

dah halal balik eh, hari tu kuar tv cakap tak halal.. so takde la aku jejak.. bila dah ada pelekat halal tu berani la den pasnie..

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

wakakaka..ayat last yg tak tahan tu..sabar eh...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe...

ni yg masa last friday tu ye..

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

last2,3 weeks kat website halaljakim ckp oldtown xpenah mintak sijil halal ngan dorang..kompius sat aku..

peej, xpela kejar glamer..aku suka baca blog org kejar glamer ni...
n..org gemok xleh g clubbing ke?undang2 negara mana tu??

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

"kan liza kan...hahahhaha.."

hahahahaha! tak agak2 ko ni tau.. anyway, gambar yg aku tgh mkn tu nampak sgt aku tgh mengomel2.. :D

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

record sound kentut letak baru true bak kata PP, dan kalo boleh masukkan bau kentut tu sekali masukkan aje. Bagi orang yang suka menyalak itu hidu.

Tina Najib said... [Reply to Comments]

apsal aku takde pun ni???

dazzledalie said... [Reply to Comments]

haha sarcastic. lantak kan diorg yg bermulut jahat itu. semoga holiday ko best. :)

TinTaDariHaTi said... [Reply to Comments]

Dgr khabar OWC tu non-halal. Terkezut gak sbb sminggu skali msti singgah makan kat sana. Well, kalo dh halal tu ok lah. Yg penting, kite tak ragu2.. Kann?

nasaoji said... [Reply to Comments]

baguih,...siap ko snap tepek halal tuh...;p

alamak, tingn r pulok itu kaya n butter toast..;(

shazanateh82 said... [Reply to Comments]

babe,

lama dah i tak drop comment kat ur blog nih... hehe...

jadi silent reader sajos..

dengar u nak gi pulau kan? kalau gi pulau mabul ke, sipadan ke mataking ke kapalai ke... atau dengan kata jelasnya at sabah...

roger i keyh??

i dah jadi cikgu kat semporna sabah hokey...

sob! sob!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

mee kari old town terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ingat lg masa sebelom dtg sini
aku g old town mentekedarah

mee kari je 2 mangkuk aku bedal, toast lagi, eskim lg
waahhhh lazat

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haa ko xpakai make-up dgn pakai spek tu kelihatan superbaik xD *mcm kite, superbaik. WAHAHA*

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...