Instagram : @peejburhan

perhentian day 2 - part 2

gile malas nak mengupdate..
plus aku masih busy running errands here n there..
mesti korang pelik2..tah apa yg aku busy kan..
tp serious busy..kalau x busy tu..harus 3-4 entry aku bagi..
ni penat x hilang lagi..kena ke sana kemari..pengsan ok..

aku kat perhentian x rajin amik pic la..
macam malas2 aje..
konon nak betul2 rehat la..
sana ada internet cafe pun x teruja nak bukak..
sebab seronok enjoying the island :D

oh ini adalah picture dinner on the second night tu..
pic x banyak..kena tunggu noy update la..dia byk pic..
sebab aku pegang camera dia..so snap2 dpd camera dia banyak..





:: teruja ngan ice blended juice ::

sebab ada payung n buah..gila gedik..
siang tadi minum xde pulak semua2 tu..
oh juice dia adalah sedap melampau..
mmg pure abis lah..kira minum puas hati aje..

:: noy tekak melayu..tetap nak carik nasik jugak ::

mula2 plan nak makan pizza..
farah kata pizza sana sedap..
tapi sampai kat sana..tiba2 masing2 nak amik bbq set lagi..
sebab sedap sangat..plus sini payah nak carik ikan2 exotic tu kan..
pizza mana2 boleh dapat..
so order bbq set...

:: baracuda - mashed potato - black pepper sauce ::

hoh sedap gila..
sauce itu sedap..mashed potato lg la sedap..
portion gila banyak..
end up x abis makan mashed potato tu..
sedap gila rasa nak bungkus bawak balik aje..
tp gila apa kan..

malam tu hujan adalah lebat n ribut2..
so generator tempat kita org rosak kot..
so malam tu mmg feeling survivor..
siap pakai lilin..buat bekas dpd botol mineral la..haha..
tah mcm mana lupa nak amik pic..

later that night bersuka ria di tepi pantai..
xde la suka ria sangat..
aku menjadi tukang amik gambar aje..
tp agak cerdik..amik pakai camera noy..camera aku sendiri x amik apa..

ok la..tu je...
esok last episode la..
x larat dah nak ngadap cerita2 ni..
walaupun everytime tgk balik pic2 ni..
tersenyum2 n rasa kalau boleh esok jugak nak pergi lagi..
oh suka..

1 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

barracuda bukan ikan todak ke??sedap ke rasa dia?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...