Instagram : @peejburhan

pasaran gelap~

last sunday berjumpa customer..aMyErInAiMiE
hoh panjang nye screen name kau dik..
aku nak menyebit pun berbelit lidah..
since dia tinggal kat setiawangsa jugak..so senang la nak c.o.d..
so kami pergi la berjumpa..ambil barang yang dia dah booking..
sambil tgk2 baju apa lagi yang ada..
since aku adalah blogger pemalu..
so aku amik pic senyap2 aje..haha..very the x tegar..
so pic pun ala2 gelap aja..

:: hoho..pilih dpd belakang kereta aje..dah la gelap..mcm betul2 pasaran gelap lah ::
:: dzaza n PG pun ikut..sebab minah tu nak ajak megopi pulak..tiba2 feeling nak minum kopi.. ::

aku as usual mmg pemalu..
so aku banyak duduk tepi aje..
serious aku pun menyampah ngan diri sendiri..
ntah la..aku ni manusia pelik.
aku suka org baca blog aku..aku x kisah..baca la..
tapi bila aku terjumpa orang yg baca..aku adalah segan..
x payah org x kenal la..even mcm sedara ke..family ke..
tiba2 jumpa aku nak cakap2 pasal blog aku pun aku mcm segan..
pelik kan..hmph..entah la..haha

:: see..very the pemalu..dok celah2 kereta...gilo ::

sorry la dik kalau akak ni mcm sombong aje..
entah la..mcm x tau nak cakap apa pun..
sebab yg nak beli tu pun baju2 noy kan..haha..matiklah alasan..
tp serious..aku adalah pemalu..
xpe..aku akan mencuba untuk kurang malu 1st august ini..
oh bagi sesiapa yg x tau..i'll be here..

sesiapa yang free sabtu ni..boleh la pergi sana yea..
n if pergi..sila la singgah2..
kalau ada yg suka..beli la sekali..
akan bersama blogger babes yg lain :D
hoh..belum lg jaga stall..baru type ni mak dah nervous uolls.
wish me luck :p

ok ta-ta

10 Comments:

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

peej,
alamak..
kalau mcm tibe2 bad mood ade kaitan ngan offer tu im so sorry..
tu hanye tawaran aje .. :)
bkn paksaan..
sorry in advance dulu in case mcm rase ape kes perempuan ni tibe2 kan..

sorry again..
:)

peej said... [Reply to Comments]

gediks - eh xde la..mana ade sebab itu.. :D

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

heheh.xpela kak peej.ok je..erin pun pemalu gak!skg ni je nk blaja2 kurg pemalu..hahah..

xpe2..didikan terendak mmg begitu kot.pemalu2 sume nye. *apekah tetibe nk slhkn skola?poyo.hikhik*

xpe.sy dh agak dh akak pemalu since adegan amek pic pasaran gelap tu.hihi.

actually name amyerinaimie tu name i sume.amy name time skola rendah.time kt mrsm sume cikgu panggil aimie.dak2 ppuan sume pgl erin.lkat smpi skg name erin 2 je la.lebih slesa name 2 pun.hehe

if ade peluang, me oso nk g flea market sane!:)

swit@kon said... [Reply to Comments]

sabtu je ke peeja?
aku ada kat pahang la..ingatkan nak jumpa korang la..

ahad takde eh?

peej said... [Reply to Comments]

erin - oh ok..so erin it is..confuse gila x tau mana satu nak panggil..


switakon - xde la..dia mmg 1st august aje..

ai said... [Reply to Comments]

kau mmg agak giler. tp sib bek la ms jumpa aku tu takde la besar sgt kemaluan kau. muahahahaha

nasaoji said... [Reply to Comments]

ooowwwhh..ader skali...

pemalu kah?..

huhu..tak per...macam2 peel manusia kan...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun pemalu gak *tetiba - slap me please*

all the best adek..nanti kalo ada buat jumbo mumbo sales area setiawangsa or melawati.let me know...ke...hmm..akak datang umah jer :D?

AiMiEiA said... [Reply to Comments]

wa... sumpah xperasan bile kak peej amik pic ni..huhu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohho selamat berbisnes di hartamas square. sah2 la kite xdpt pergi kn.. support dr jauh je la ek xD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...