Instagram : @peejburhan

ngeh ngeh ngeh~

ada lagi perkhabaran gembira uolls..
tadi teman dia clearkan wardrobe dia lagi..
ada baju nak jual murah2..ada nak buang..etc etc..
sampai la satu tahap ni..dia nak la jual skirt dia tu..
tiba2 dia mcm cakap..skirt itu sedikit besar utk dia..size M..
so dia menyuruh aku mencuba..
aku ikut aje la..cuba aje la kan..
masa nak sarung..tiba2 dia sound2..
dia kata jangan paksa..bunyi prapp koyak..siap..

so aku pun cuba la menyarung dgn berhati2..
xde la meletak harapan apa2..
tapi mcm suka aje kalau muat dan mendapat skirt baru kan..
kasi sarung...muat uolss...*pengsan*
miahahaha..lepas tu sama2 terkejut...
mcm mengapakah mcm muat aje..very the pelik..
adakah aku suruh kurus sedikit lagi..
atau adakah kerana skirt itu membesar..
hahahhahahahha...amboi..panjang gelak..
gembira benar tu.. ;p

teruja..rasa nak snap je pic..
tapi sebabkan camera kat bawah..gila pemalas nak amik..
so xde la pic ye..
xpe..nanti aku bergaya sakan bersama skirt..akan ku tepek sini..
matiklah gedik nak berskirt pulak..walaupun betis je dah sebesar tiang lampu kan..
tiang lampu konkrit tu ye kawan2..bukan la aku nak berangan kaki adalah seperti tiang lampu di taman ke apa pulak..
oh jgn risau..skirt itu ialah paras betis..
xde la aku nak buat gila nak memakai mini skirt ke apa kan..
sebelum mata korang bernanah..aku tikam diri aku dulu sebab x sedar diri..

ok..nak sambung berangan muats pakai baju nonoy pulak uolss..
wah over...
ok ta-ta

17 Comments:

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

wahaaaa!!!

tahniah2!!
teruskan usaha cemerlang anda...
lps ni kak noy pki baju kak peej pulau priaaapp

MsRahah said... [Reply to Comments]

lalalala
suka suka dgr!!!
lg suka bile dpt tgk gmbr u dgn skirt kot peej:)

keep it up dear!!!
maybe u keje keras kot hehehe tu y dah tonne up yezzaaaa!!!

puterikurekure said... [Reply to Comments]

ho yeahhh!!!!
best2...
:)

linda said... [Reply to Comments]

pijaaaaa

wawawa best nyer... congrats2X!!! tunjuk la pix pakai skirt pulak plzzzz

kucing oren said... [Reply to Comments]

nak gambar nak gambar..hee

kak peeja letak gambar tau bila pakai, blh jadi sumber inspirasi..

=D

shasha said... [Reply to Comments]

waaahhh~~!!....*clap clap
sgt bangga dgn kamu...keep up the good work!...tak sabar nak tunggu peej jadi besar noy laa...

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

bila nak buat kenduri kesyukuran?

ai said... [Reply to Comments]

Kau jgn lupa tayang itu gambar nnt ye..

eh, dia punggah lagi lemari ye? yg aku order tu hold dulu la..aku nk tengok lagi baju mana yg aku bekenan..leh kan?

Cikpid said... [Reply to Comments]

weeeewwwiiiittt..
sabas2...aku kagum btol ngan ko tau..

iDA said... [Reply to Comments]

aloh.. saya pun mkn sikit.. xkuruih pun.. makin meroyan adalah.. sb lapa..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

when will the fat lady shrinks??

SOONNNNNNNNNN!!

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

horeyyy..
peej dh bole pake skirt

usaha itu tangge kejayaan

keep it up beb :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

eeii...naper tak snap pic nih????......

onggila said... [Reply to Comments]

satu perkembangan yang positif!!

Darius Yusuff Zariq said... [Reply to Comments]

Cayalaaahhh!

capik said... [Reply to Comments]

sonok oo berangan..aku pun rajen berangan

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

satu pencapaian yg bagus!! pas ni kire motivate ko lagi la utk try baju2 noy yg len. noy, watch out. sila sorokkan baju2 skang. haha :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...