Instagram : @peejburhan

nandos..yeay~

later kami ke sg wang..
shopping lite-lite..
aku xde snap apa2..
sejak noy semangat nak menjadi blogger tegar ni..
aku dah mcm malas nak snap lebih2..
bg can la kat budak itu semangat...
so nak tunggu update yg meriah2..
tunggu dia je la yea..
aku dah menjadi blogger pemalas ni..

so keluar tu..aku snap masa kat nandos aje..
settle shopping around 6ish..
ingat nak call farah...nak lepak ngan dia kat klcc..
tp memandangkan tgh peak hours..mcm x kuasa pulak nak meredah jalan jam tu..
so lupakan aje..so ke nandos aje..



oh mediterian rice tu aku dah sapu licin..
pelik..aku x suka makan campur2..
so aku makan nasi tu sampai licin..baru aku makan yg lain2.. ;D
sedap kan nasi tu..
oh aku jugak memggunakan sepenuhnya ice lemon tea bottomless itu..
perlu la kan..bayar mahal2..
so 4 kali org tu kena top up air aku..
eh 4 ke 5..aku lupa..
yang pasti lepas tu aku berjalan ngan perut yg keras n ketat..
gila kau kembong ngan air..

later jalan2..beli2 lagi..
sedar2 dah pukul 9pm..gila la..
tah apa buat kat situ sampai x sedar dah pukul 9pm..
yg aku ingat baru pukul 7ish..
sg wang mmg bg org khayal..
ok tiba2..

sorry la..aku ni mmg problem bab2 penutup ni..
sebab tu merepek aje..
ok la..malas kecoh..
sampai sini aje..

4 Comments:

Nonoy said... [Reply to Comments]

penutup kau memang sengal!
mati perasaan nak gelak..
kau gila!!!!!!!!

dyan . said... [Reply to Comments]

hmm dah lama tak makan nandos..
tapi tak berapa suka sangat nandos tu.. ayam n sos dia tak kena ngan tekak.. hehe..
kepedasan sos dia tak dapat diterima perut sgt kot..
later mesti saket perot.. huhu..
(tapi ayam dlm gambar tu macam sodaapp)
tapi kalau sapa mau belanja sy nandos.. sy bedal je.. mari-mari.. hehe..





**hmm banyaknya "tapi" dlm ni.. huhu

nasaoji said... [Reply to Comments]

bl kamu buta n3 makan2 ni, adalah memberikan keterliuran utk ku!...;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lain kali ko buat penutup dengan pantun la, mcm MC HAHA :PP

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...