Instagram : @peejburhan

Mr Hannan~

lama x letak gambar dia ni..
mas akami bergossip..mr hannan ni pun tumbang sibuk..
saje nak gedik2 join sama..
so aku snappy2 la..

:: sejuknya bilik..ngantuk pulak ::
:: hmmm...boringnya dorang gossip..x paham.. ::
:: ok fineeee...baik tido ajee...zzzzzzzzzzzzzzz ::

cantikkan dia..
rindu lulu pulak..
lama x manja2 ngan dia..
bukan apa..x sanggup..lulu tu masih kebudak2 kan..
if keluar aje haruslah terus jadi rambo lari sana sini..lompat sana sini..pengsan ok..
paling x tahan..dia buat stunt siap lompat atas muka la..terkejut2 aje..
paling sakit jiwa..tgh sedap baring layan tv..dia akan lompat n buat perut aku ni mcm trampoline..
maybe dgn itu lompatan dia lebih jauh kot..
nasib kau kucing ok..kalau x mmg harus kena lempang aje..

ok tu je..ta-ta..

11 Comments:

kucing oren said... [Reply to Comments]

comel sangat sangat hannan =D

kalau nanti2 kak peeja tengok chemmot, amik gambar dia jugak eh, rindu kot..ehee ;p

chics said... [Reply to Comments]

duhh bodohla trampolinnn.Nak mati aku gelakk hehehe

shasha said... [Reply to Comments]

kucing aku yg kecik tuh pun camtu peej..kejenya asik nak melompat je...ari tu melompat sampai langgar kabinet sebab nak kejar tebuan..

capik said... [Reply to Comments]

aku rendu chemot ko

Nonoy said... [Reply to Comments]

hannan si pak arab

Kak Ungku Betty said... [Reply to Comments]

Salam,hi peeja...eeee macam nak picit2 aje hidung si gemuk hannan u tu! Montel & obes sebab tu asyik nak tido aje....suruh dia buat exercise sikit kasi slim...tau. Bila peeja & nonoi nak joint Kak Ungku punya blog? How's marilyn@mama & papa? Salam kat both of them.

lily lotus said... [Reply to Comments]

heavennya dia ketiduran

peej said... [Reply to Comments]

kucing oren - comell..oh chemott tu dah jadi kucing org lain..so if nak pic dia..suruh tuan dia yg snap..


chics - betul ok..i;m not kidding..mcm feel je dia nak lompat2 mcm tu..


shasha - biasa la tu..lalat pun dorang nak tangkap..tah apa2..pastu lompat2 mcm sewel..


capik - bukan chemot aku dah..


nonoy - pak arab gatai..


aunt bad - wsalam..wah berani ke picit dia??bukan awak org first menjerit lari2..haha..


lily lotus - tu la..selesa betul tu..

nasaoji said... [Reply to Comments]

mmg cumeri tui kucing nih!...

tingat lak kucing kat umak mak IL...;p

darling8tabby said... [Reply to Comments]

gebusss nye dia dek..gerammm

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kucing melompat atas muka?? ini penemuan baru!! *garu uban mcm einstein* :DD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...