Instagram : @peejburhan

layan aje la~

oh last saturday suka ria..
tapi suka ria yg x berapa nak suka..

music = best..
crowd = cendol gila aku rasa nak bunuh diri..
hasilnya..
club = mimpi ngeri..

nasib pergi bersama orang2 yg di sukai..
so ok la..
nway enjoy the pictures





huikss..x sabar nak bersuka ria di pantai pulak..
ok that's all...ta-ta

15 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

u look amazing!
ehh tu baju masa ko ngan a*** kan? dah muat balik? wahhhh.. ko sudah kurus...... i like!!!

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

i suke hairdo nonoy tu..mahal x?

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
peej said... [Reply to Comments]

tina - a ah..baju lama gila..dah xde baju nak pakai..muat nok..paling best..siap baggy lagi..jadi mcm budak baru nak up lak pakai baju besar..


fadhlina - potong rm 22 aje..color n highlight rm 150.. :D

ai said... [Reply to Comments]

paling menarik..makan cocok-cocok tu. dah lama aku tak mkn..adoiii

ai said... [Reply to Comments]

eh..kowang pon menarik gak! ahaks!

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

:D

nasaoji said... [Reply to Comments]

enjoy tul nengok gambo2..

aku smpai la tak leh nak buh slide tu..;(

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

peej, aku sbg royal reader (royal yer bukan loyal) nak demand leh x? gambar2 tuh kan..
since ko tamo tepek byk2, maka kau buat slide.. tp slide tuh ko guna collage wic resulted gambar tuh kenit2 jer..
apa kata ko pilih sliding/bubbles/blinds ke instead of collage?
so gambar tuh akan klua satu2..
maka dgn itu aku akan lebih suka hati dpt tengok gambar each n every one!
tapi kalau kau tanak pun taper, terpaksa la aku tgk gambar kenit2 tuh --> ayat sedeh nih
*pose bawak diri*

peej said... [Reply to Comments]

ai - menarik..suka..nasib kau ingat nak ckp aku menarik..kalau x marah ni..


liza - huih..lebar senyum..


nasaoji - slide tu mmg gila..ada hari tu aku letak pun xde apa..lepas 2-3 hari baru ok..


ita - bukan xnak..tp mmg nak pic tu kecik2 mcm tu..kasi cover line..:D

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

ooo..sengaja letak kenit2 sbb nak cover line rupernyer
kalau camtuh terpaksa la aku redha tengok gambar2 tuh

peej said... [Reply to Comments]

ita - bawah slide tu ada view all images..click situ..dpt tgk besar..x susah pun.. ;)

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

alamak.. ye ker?
aku x tau function tuh
buta it sangat... ahahha
thanks~

Tny said... [Reply to Comments]

Sexy siot!!!
Best n3 ni.. sempoi & berbaloi =)

peej said... [Reply to Comments]

tny - sexy ke?/aku rasa mcm aku je paling sopan kat situ..serious..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...