Instagram : @peejburhan

late night movie~

hoih...ikut hati mmg xde mood nak mengupdate..
ingat nak berhenti berblogging buat seketika..
mood tgh swing gila ni..
tapi bila dah dengar boss kecik bebel2...
so kena jugak la update..
sampai dah lupa apa yg ada dlm camera..
sbb mmg xde mood nak snap2 pic pun..
tapi ni dah transfer baru la sedar..oh ada rupanya..
ni last week punya ni...maybe time tu mood masih ok kot..

last saturday kita org decide mau tgk wayang..
dzaza ajak tgk cerita public enemies...
so siap2 semua..kita org keluar pukul 9ish pm mcm tu..
decide mau tgk kat gsc..sebab noy ada ticket free untuk di redeem..
so gsc paling dekat sini ialah pavillion..so ke sana..
jam gila nak ke bb..i guess sebab org dpt gaji kot..tu yg semua nak bersuka ria kot..

dpt parking je terus ke gsc..
pengsan uolss..semua tinggal row depan aje..
it's either 2nd row from the screen x pun terus 1st row..pengsan ok..x suke..
mcm2 cerita la nak tgk..pelham 123 ..pun sama..
mcm2 cerita lagi la..semua pun sama..
last2 try je harry potter...hoh..nasib ada..
mula2 malas nak check sebab mcm agak..harus la lg penuh cinema tu kan..
tapi wayang adalah pukul 12.40am..pengsan..
time beli tiket tu baru 10ish...
tapi dah nak tgk wayang punya pasal..amik aje..

to kill the time..kami ke coffee bean..
pun penuh gila..elok org bangun je terus grab seat..



dok buat lawak2 bengong..
tengok orang sana sini..
buli2 dzaza.. ;p
oh gila ramai arab kat pavillion tu..dah feeling dok arab ni..
noy lg tah apa2..tgh duduk..tiba2...

omg..belakang aku ni arab ke??
a ah..apesal??
aku kenal bau dorang..
ye ke..
mmg la..sama aje..dorang suka bau tu..ishh..trauma nya..dah la nak kena balik kuwait ni..
hahahahha..
serious..kat malaysia pun aku dah rasa mcm kat kuwait..penuh betul..

cukup je time..
kita org naik atas...

:: what to do..family aku dipenuhi ngan orang2 yang x berapa nak betul.. ::

:: makanan dah ada..terus happy...::

paksa2 edan amik pic...tp aku pun pelik kenapa amik pic bukan kat poster harry potter..
as usual edan kalau x kenakan aku x sah..
suka je snap candid2..me not like candid ok..
lepas je snap gelak2..mcm syaiton..
lepas tu noy cakap..

hahha..buruk gila..amik kau..kau masukkan dlm blog..jgn nak delete..ada berani..

hellooooooooo...
jangan cabar ok..ada aku kesah..
xdenye aku nak letak semua pic budget cantik aje...masalahnya x cantik pun.. ;p
so prepare urself..
ada org sewel interframe dlm ni...

omg..sumpah buruk...lantak la..
oh ok..pasal movie..
i love it...aku x ikut sangat harry potter ni..ade la skip2..
tapi bila tgk ni..rasa nak tgk balik dpd 1st sampai la latest ni..
tp nak kena beli dvd la kan..hoih ..x kuasa betul.
tp nak jugak la..sebab tgk cerita ni mcm byk x paham sebab dah tertinggal lama kan..

ok itu aje..
ta-ta people..
aku nak sambung mood bertapa..

13 Comments:

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

mata 3D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

at least pija berhapdet gak..akak nyer blog lagiiii la penuh ngan sawang2 chandeliarrrrrrrr....heheh

nasaoji said... [Reply to Comments]

ko kater buyuks, aku tgk, comei weehh..

nak try tgk mvie larut2 mlm gak..tp, kompem tido lam tuh...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kengkadang mmg rasa malas gilaaaaaaa nak update tp after few days kompom rindu balik..take ur tym peeja. =)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahahahaaaaa no wonder la edan gelak mcm syaiton.. :DDD kelakar gle la ko ni.

shasha said... [Reply to Comments]

hahha..terkejut aku dgn gambar yg last tu..terus tergelak..

linn said... [Reply to Comments]

yezzzz....berani mati laa peej gambar tu. tp comel pe....mcm katun yg madagascar tu. apa ke nama dia tah. heheheh.

[z@ck] said... [Reply to Comments]

hahaha..
lawak la gmbr tu..

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

peejjjjjj.. hahahaa.. lama da tak jenguk.
terlalu sibuk!!

aku nak tanya kat tagboard tapi da tade.. haha... ko kenal mas eh?

aku terlihat di fb dia pic aunty & uncle attend engagement dia. hehehe..

lily lotus said... [Reply to Comments]

terkojut den nengok pic last tu..comei pe!

Anonymous said... [Reply to Comments]

ko bukak table 1/8 nanti yerk...jumpa ko kat sana...aku nak test ko n noy punya skill...jgn malu2 untuk memujuk dan merayu aku beli baju ...ko kena buat muka 10 sen hiahhahamuaahhahhaha...

peej said... [Reply to Comments]

dzaza - haha hang kong jaq..


darling - ni pun sebab noy bising..kalau x malas jugak la..


nasaoji - mmg x kot comel..oh sebab saya kupu2 malam..so sesuai la cerita2 larut malam ni..


fieza - tu la kan..kalau dah blogger tu mmg x leh tggl..i check my blog from time to time..cuma nak update tu mmg la pemalash.. ;p


wani - kejam kan dia..nanti aku nak amik pulak pic dia mcm tu..


shasha - haha..buruk bebenar kan..


linn - kau gila ke comel kau kata..hah??madagascar??yg mana pulak tu..i like to move it..move it.. :D


zack - haha..kan..ish..tp bile tgk2 blk..scary pun ada jugak..


syebi - a ah..kenal sgt..tp x dpt attend engagement dia sebab ada pergi sheseido workshop tu..ingat sempat..tp x sempat pulak.. :D


lily lotus - terkejut yes..tp comel??NOOO!!!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai peej.... i cuma nak cakap yg u seyes giler nmpak susut sgt2... apa rahsia u????.....jeles nye.....

2 hari lepas i balik kg....kununnye cuba lah sarung jeans i yg 3 or 4 tahun lepas...omg.. tak muat,.... sangkut kat peha.....

jom la kongsi rahsia susut kan badan dgn i.....

regards, huda ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...