Instagram : @peejburhan

kebab n coffee~

aku tgh mood malas berblogging ni..
tp lg tangguh2..lg basi entry2 ni..
so kemalasan cerita panjang..kasi ringkas2 aje ye..

pergi sg wang...ke sana ke mari..
kelaparan..malas nak pikir2 jauh..
so kami makan di kyros kebab..
oh i like..sedap..dah lama x makan kan..







:: saya makan lamb..gila kambing budak ini..sedapnya..tp leceh makan..gila comot2 makan ni..tp puas hati aje.. ::

then ke klcc..
noy nak claim bday present dpd aku..
dah tertangguh berapa lama..haha..
dia nak charm untuk bracelet t&co dia..
matiklah mahal nak mampos..pengsan nak beli..
so end up dia decide beli liptick kat dior aje..bagus..

lepas dah berjalan2 itu..
singgah smoke di starbucks..
jumpa farah..tapi dia bersama kawan2 nya..so xde la lepak bersama..
padahal rindu mau berlepak2..

tgh duduk2..kepanasan peluh2..tiba2 ada orang tegur..
katanya reader..oh malu saya..
sorry ye yana if saya ini mcm terkejut n x tau nak cakap apa..
sebab seperti yg di katakan..
saya ni pemalu orangnya..pengsan..


:: muka gembira dpt coffee jelly.. :D ::

lepas ber klcc...kami ke tempat lain pulak..
tu noy update kot..
ebab aku x amik pic..pakai camera dia..
dia tu kedekut gambar..end up nanti x update..
boleh tahan rasa nak sepak jugak la..
ok itu aje..ta-ta

p/s : mood malas x dpt nak di tolong..

4 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

eh peej..baju yg kamu pakai ada dalam list butik tu kan...kan?

puterikurekure said... [Reply to Comments]

adikku sayang pija yang cantik manis,
kamu memang sah nampak sudah menipis badannya. tahniah!!!!
*jeles sebenarnya. bila la badan ni nak kecik camtu*

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

peej,
lawanye....suka dgn rambut u tu...dh ala2 latino ajo!!!

peej said... [Reply to Comments]

shasha - a ah..suka sgt..sangat selesa..


kurekure - haha..nipis sikit la kot..tp masih lems sans sins..elok je makan kebab.. ;p


iekan - hish..bersepah itu..x sempat nak set betul2..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...