Instagram : @peejburhan

johnnys best~

last wednesday ke sg wang..
tujuan sudah lupa la..
oh pasal psp edan..

lepas jalan2..n aku n edan noy dpd membeli belah..
dasar shopaholic minah tu..
kami ke johnnys kat bb..
x pernah tau ada kat situ..tapi bila nak parking selalu nampak kedai tu..
cuma x tau nak tuju mana..
tanya kat information counter..rupanya arah bb plaza..
oh yg bestnya johnnys ini ialah..ada smoking area..
oh i like...
zaman2 ini mana ada kedai makan ada smoking area kan..
hmmmmmmmmm..aku ni tulis2..buatnya ada dbkl yg baca ke apa..
x pasal next time aku pergi dah xleh u smokong pulak.. ;p


gila gedik pakai baju sama2 kan..geli--geli.. ;p
hoih apa ni tiba2 ada tangan bulu2 ni..ish..geli geli..

:: me n me lobster ::



sedapppp..
kami amik kuah tomyam..lg sedap..
makan ni mesti nak tamak2 n order banyak2..
sekali makan terus mengah n nak pengsan..

paling besttttt...water chesnut...
tp semalam makan half je..x larat nak habiskan..
tp xde la bazirkan ke apa..kasi edan..
mamat tu bg apa pun..semua telan sampai habis..
xkan ada yg terbazir..

ok tu je..
as usual blur2 xtau nak cerita apa..
ok ta-ta

9 Comments:

Deqna said... [Reply to Comments]

aku respek lah kat ko nie.. walaupun sedang bersuka ria di pulau itu, tapi ko dah siap2 wat post auto-publish tuk kiterang sumer.

tak sabar nak dgr citer pulau nie..

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

slalu aku pegi mkn yg sup je, nnt nak try tomyam la! nyumnyum! skrg musti ko tgh bergolek golek kat tepi pantai kan??? jelessssssssssss! ;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

johnnys ni kedai chinese food ke? dgr nm mcm fastfood restaurant.. ahax

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

peerrgghhh, mcm sedap jer steamboat tu!!! aku suka la cendawan yg mcm rambut tu!!! stone tk steamboat dia???

[z@ck] said... [Reply to Comments]

tgn bulu 2 milik sapa..
hahaha

shasha said... [Reply to Comments]

alamak..terliur la pulak..isskk...

dyan . said... [Reply to Comments]

fuhh.. sodap gilos la...
nak2 dia punya sos cicah dia tu..
fuhh.. mantopp.. hehehe..
tomyam dia pun sedap..
and banyak choice la seafood n sayur dia..

bila nak pi ni ek
hehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

mkn2..den terliuq nih!...;p

hohoho..nnti ko pakai bju sesamer gak ek...;p

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

adakah itu tangan yg byk bulus itu adalah tangan future BF perempuan ayu. Oh!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...