Instagram : @peejburhan

It's a boy~

last tuesday pergi visit kak ayu..
dia dah selamat lahirkan baby boy on July 13th..
punya la nak pergi visit kat glen eagles tu..tp x pergi..
tah apa yg kita org busy pun aku x tau la..
eh x..ada time kita org nak pergi..tp noy nak tunggu edan la..
tu yg ayik tertangguh aje..

so last tuesday xde buat apa..
decide nak pergi jugak..
so redah aje..
pernah pergi sekali umah kak ayu few years back..
nasib i;m quite good with direction..ewah..sempat puji diri..
so haruslah xde sesat ke apa nak mencari umah kak ayu..

oh bg yg baru kat sini..
kak ayu ni dulu satu office ngan mama..
tapi jadi rapat ngan dia..
masa zaman aku muda2..suka bawak aku ke sana ke mari..
belanja itu ini la..
sangat sweet ok dia ni..suka sangat..
mcm x sangka je dia dah ade baby dah..heheh..

nasib time pergi baby x tido..
so here we go..
introducing baby Izaac Ismail :D


:: semangat minum2 susu..gila banyak weyh dia minum..masa sampai dia baru minum..lepas tu ni nak minum lagi..abis sebotol tu..dia mcm nak jugak lagi..haha..tp baby boy mmg mcm tu kan..kuat minum ::
:: proces nak burp kan dia..cantiknya dia tuu..siap pandang camera masa nak snap..pandai dia tu.. ::
:: kelakar je kak ayu..selalu mak dia burpkan baby..ni kira dia first time try..baby x burp..tp kentot uolls..haha..kelakar aje.. ::
:: lepas tu kak ayu boleh tanya, ' kalau kentut kira ok x korang?kira dah ke?'..haha x suke kak ayu..dia adalah gilo ::

kami adalah geram aje ..
tapi as usual x berani nak pegang..
sebab mcm kecik aje..
so kami jadikan edan mangsa..
dia reti handle2 ni..so aku snap2 aje la ye..


:; haha muka edan geram ::
:: izaac ismail : apa ni asyik amik pic je..??uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ::

x lama pun kat sana..
x lama pun edan sempat bedal keropok satu balang..buruk lantak mu ni..haha..
mama x dpt ikut..sebab dia x sihat kan..
xpe..nanti baby dah besar kak ayu dtg yea..
lepas tu kita org kasi dia tunggang hannan n lulu..haha

oh aku sudah belajar sikit2 pegang baby..
walaupun masih kelihatan kekok..
tp bukan la baby mcm ni..
baby yg dah besar2 la..nanti i tepek pic ye uolls..
ok ta-ta..

5 Comments:

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

wah bagus2..tidak lama lagi la tu..hik hik..

jyss said... [Reply to Comments]

wah edan pandai pegang small babies? bertuah noy ;D

ai said... [Reply to Comments]

cedapnye bau budak itu!!!!! geram aku!

Tina Banana said... [Reply to Comments]

izaac comelnyaaaaaa... geram i tgk..

tp kak ayu gila.. tetiba kentut plak.. hahahaha..

peej said... [Reply to Comments]

fadhlina - kau gila eyh..kawin pun belum..tiba2 x lama lg kau cakap..scary pulak aku dgr..haha


jyss - a ah dia reti..sebab dia ada anak buah semua kan..


ai - ye ke..aku seperti biasa..nak cium pun x berani..boleh??


tina - comel sgt..dah la putih gila sampai merah2..tp as usual aku tgk aje..x berani nak apa2.. ;p
tu la..tiba2 kentut ok..x suka kan kak ayu tu..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...