Instagram : @peejburhan

hoiii..apa punya diet ni??!! ~

selasa bawak jonet servis kereta..
appointment pagi..
tp terlajak tido sampai pukul 11am uolls..haha..
abis dah kata karok sampai 4am..
konon xnak tido la..pukul 6.15am keluar umah la..
last2 terbongkang terus..haha..
so tgh hari baru hantar..

lepas hantar..terus pergi makan..jonet la ni suggest makan mcm ni..
kami ke medan selera kat tepi stadium kg baru tu..
apa lagi..terus pengsan la kan..

:: kuah asam pedas - sambal tempoyak - masak lemak telur - hati goreng jantung pisang ::

amik kau semua aku nak maik..
macam orang gila...apa kejadah diet mcm ni kan..
oh kawan2..ianya tidak berakhir disitu..
ni pun aku amik..


:: ikan keli goreng..ayaq asam ::

Ya Allah..perempuan mana la yg buruk lantak sgt ni..help..help..help..
huishh..bila makan x ingat tuhan..
lepas abis makan harus la baru menyesal kan..
so siapa yg harus dipersalahkan di sini??


haruslah salahkan jonet kan..
sebab membawa aku makan sedap2 macam ni..
xde..salah sendiri..x sedar diri kan..
bukan apa..itu namanya kemaruk nak makan nasi lauk kampung..
huaaaaaaaaaaaa..sedapnya..nak lagiiiiiiiiii...
fuh..fuh..xpe..ok kot..xkan aku pergi sana..unless jonet ada nak servis kereta lagi..
haha..sempat berangan..ok la..ta-ta..

11 Comments:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

seksa tgk pics ikan keli tu peeja.rindu nak mkn!dats y bila datang kl ari tu kalo blh ari2 nk mkn keli..hehe

lily lotus said... [Reply to Comments]

tergoda tgk ikan keli tu tau

sheLLy said... [Reply to Comments]

sedapnyerr..nyum..nyum

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yess...dekat area stadium tu kan..mmg yummeh pun plus kalo lambat lauk cepat abesss...tapi worth it coz cedap sangat

viruspadu said... [Reply to Comments]

kalau macam tu punya sedap punya makanan, akak pun tak boleh tahan oiiiiiiiiii

mau muka tak malu mintak tambah 76kali ni hahahaha

makan sampai pengsan

dah lama tak dpt makan beria2 ni uwaaaaaaa

ohhh sungguh terliur

ai said... [Reply to Comments]

oiii!!! *&$*^@&*( kau!

aku baru bangun tido ni. pewot kebuloq. x tau nk mkn apa. nak turun malas lak. (taip sambil jilat screen).

nasaoji said... [Reply to Comments]

suker gak aku mkn kat ctu..

ader ketam mask lemak kuning tu..amat sedap...

Kak Ungku Betty said... [Reply to Comments]

Makanlah peeja selagi boleh makan, lepas tu tanggung sendiri, orang mcm kita ni mmg berselera aje. Asalkan balance diet dan lebihkan meratah sayur,ok?

peej said... [Reply to Comments]

fieza - sedap kan..rugi orang2 yg x makan ikan tu..


lily lotus - ho ho..kan..sebab tu la tamak n amik jugak ikan tu..


shelly - sedap sgt..


darling - a ah..kat stadium tu.


viruspadu - xpe..ni dah habis pantang..sila balun segala2 yg terliur itu..


ai - haha x suke..buruk perangai siap jilat screen


nasaoji - oh..i;m not into ketam..sbb leceh nak makan ;p


aunty bad - x boleh aunty..ikut selera la badan jadi besar lori ni..so kena la diet lite2.. ;p

capik said... [Reply to Comments]

mkn selagi leh makan babe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

foh kelihatannya sgt menarik!! rindu weh lama xmakan kat situ T_Tv

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...