Instagram : @peejburhan

eye candy~

oh masa kat sana mmg seronok cuci mata sana sini..
aku x terpikir nak snap pulak..
tp yg ni tiba2 teringat nak snap..
dpd day one masa i n farah carik2 bilik dia dah senyum2 aje..
masa aku sorang2 bersantai2 pun asyik la senyum2..
tapi katanya pemalu kan..aku ala2 blur di situ..
farah kata mesti dia ingat kita sombong..
what ever la..
aku kita snap dpd jauh sudah..


:: haha..sampai nganga2 main..i mean main itu la..aku x tau nama dia.. ;p..comel ok..siap ada lesung pipit lagi..wah sempat kaji ::
:: sexy..sexy..x tahan.. ::

xpe if pergi lagi..
akan snap banyak2 la..ala2 papparazi gitu..
bg can korang sekali cuci mata ye..

17 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

waaaaaaa...ni betul2 eye candy ni dek... i loikee

@nnap3jelov3b@by@qiL said... [Reply to Comments]

waaa sonok nyer pg holiday trasa nk pg...ehehehe da clear da mata neh ahaks kacak plak

swit@kon said... [Reply to Comments]

ehem uhuk..sedapnye....mata memandang

Tina Banana said... [Reply to Comments]

OMG

MEREMBES!!!!!!!!!!!!!!

puterikurekure said... [Reply to Comments]

ruginye pija tak tegur mamat tu...
(saje buat pija rasa rugi berganda. hahaha!)

betul2 eye candy noks!
auummmm!!!!!!!!

ai said... [Reply to Comments]

bbrrruuppppppppp! kenyang aku! :P

nasaoji said... [Reply to Comments]

hohohoho...huhuhuhuu,..


wwwuuuuu...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hohohoho...huhuhuhuu,..


wwwuuuuu...

shasha said... [Reply to Comments]

ala....rugi..kalo dapat phone no kan best peej...hahahahha...aku pulak lelebih

Sweettooth said... [Reply to Comments]

a'ah mmg comei...so akhirnya berkenalan tak?

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

come to mama~

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

ganteng2 sehhh .. :D

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

peeeeejaaaaaaaaaaaaa...... how cud u memalu???? err kalau aku pon malu.... but he is soooooooo encem la..... OMG!!!! drooling!!!!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

pan cakes..he he eh...dia nk ngorat peej lah..ala nape peej malu2..ruginya..kalu tak anak mesti mata biru..

benz said... [Reply to Comments]

auuuummmmmmmmmmmm!

sexy ooohhhh... cuba imagine dia buat gaya scofield yg aritu kau letak gambarnya kat tepi tu?

merembessssssssss nok!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

whuahh seronok g cuti kat pulau time2 ni.. minus the hotness in daylight.. ahax. bbq semua tu nampak best!! xD siap boleh cuci mata tgk org2 seksi di pantai lolx. gmbr noy+edan tgh jalan ke depan kat tepi pantai tu kelihatan spt pasangan selebriti.. hee x]

ok i sum up all my comments here sebab tak sempat nk comment each entries. but i read em all!! xD hv fun! cheers!

~Reyza's Mama~ said... [Reply to Comments]

cuci mata yang terbaek!! hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...