Instagram : @peejburhan

exchange of gifts~

last wednesday pergi session bertukar hantaran untuk ninie..
ninie ialah kakak kepada tessa n faressa..
dorang ni semua my childhood neighbour friend..
ninie dah nikah last december x silap..
so ni baru buat la majlis semua..
since mama x sihat..
so pergi ngan papa n noy aje..

ok mood malas mengupdate n bercerita panjang masih ada..
so just enjoy the picture okies..

:: ninie tgh disiap2 kan oleh tessa. ::
:: aku kalau amik pic suka tau ada cahaya2 tu..ni kat dahi pulak..ke mmg ketara cahaya keimanan tu..hahha.. ::
:: us with the bride ::

makin lama makin ramai pulak dlm bilik tu..
so aku n noy tiba2 mcm menjadi segan..
so kami mcm keluar n berdiri2 seperti beruks..haha
ye la.mostly semua kawan2 parents la kan..
xkan lak tiba2 aku n noy nak join2..
so kami berdua aje la..
so harus la snappy2...


tgh berdiri2 itu..
tessa suruh kita org masuk dalam..
sebab maybe kita org kelihatan ketara sgt mcm berukkss kot..
so lepak dalam..
lepas tu tessa mintak tolong noy tolong bawak hantaran..
sebab noy pakai kebaya..so mcm masuk theme..

:: tgh pakai bunga ..theme oembawa hantaran..ishh..apa ayat aku ni..mcm pelik aje..lantak la kan.. ::
:: me n noy ::
:: bilik adalah penuh with friends n family ::

:: noy muka cuak membawa hantara x agak2.. ::
:: tgh tunggu que bila nak masuk ::
:: pembawa hantaran..tessa je hilang ::
:: me n faressa ::
:: the bride n groom ::
:: the dais ::




oh makanan adalah heaven gila..
macam2 la ada..kambing golek pun ada uollss...
siapa ada kuey teow goreng situ lagi..
tapi sedap sedar diri ini..so aku x makan banyak la..
x banyak pun..
ni semua selamat la masuk perut..miahahah..

:: sate ayam n daging, nasi goreng cina n beef steak ::
:: abc pun ada ok..oh i likeeee ::
:: daddy n kominyo ::
:: apesal la aku buat muka kemek itu.. (pic by Ardy Za) ::


:: wedding favours...sangat comel kan..nyonya basket.. ::

kalau nak tgk lagi detail about the wedding..
boleh ke blog faressa.. :D

10 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

nyonya basket tu unik~!!bole jadi idea utk my bro's door gift nanti...hehe

Anonymous. said... [Reply to Comments]

kamu berdua adik-beradik adalah sangat cantik dan manisss. suka aaa tengok, konpius sikit-sikit diri sendiri ni 'lurus' ke senget sikit ni haha.

but really, you two are gorgeous :)

[z@ck] said... [Reply to Comments]

cantik hall..
ada cmpur style baba nyonya ke..
nice!

RD Za said... [Reply to Comments]

encik pja, pic u ngan noy kalo nak lemme know k.

nasaoji said... [Reply to Comments]

noy jd pembawak hantaran?..uisshhh..mujur idok jatuh yer...;p

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

kemek2 muka ko pija.. hahahahahaha! eh aku mcm ada ternampak hantaran bentuk klcc.. ye ke?? :D

Ceera said... [Reply to Comments]

cantik la wedding nie, dorang buat kat mana eh? kat rumah kah?

Mya said... [Reply to Comments]

pembawa hantaran semua lawa-lawa.. :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nice wedding dgn favours yg comel!! xDD aaaa kite ske bunga daisy yg noy pakai tuuuuu

Faressa said... [Reply to Comments]

thanks for coming peeja! wished you mom would've been there... haha baru nampak this post

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...