Instagram : @peejburhan

dating berduaan~

mula2 PG ajak tgk transformers..first day opening tu..
tp aku xnak..sebab konon nak tk ramai2 ngan kawan2 mrsm..
sekali last2..bg tau x dpt tiket..hoh..so sad ok..
nak tgkkkkkkkkkkkkk....

dah la x tau nak tgk ngan siapa..
sekali tau edan cuti last thursday..
so aku ngan dia la dating sakan ke klcc..
noy xde..dia kerja..
plus dia kan x suka cerita2 pelik ni..so dia xnak la tgk..
kita org redah je klcc..dgn harapan ada la tiket..
sampai around 4pm..nasib xde orang semua..
senang la..terus dpt tiket..weehhhoooo...
cea baru nak suka kan.padahal org dah berabad tgk..

sementara nak tunggu time masuk tu..
kami ke dome..
dome pun harga dah naik kan..
kalau aku tau baik pergi chilis je..lg puas hati kot..
air bottomless lagi..



:: muka teruja nak tgk transformers ::
lepak kejap aje..
then tgk wayang..
oh cerita adalah sangat best..rasa nak repeat lagi tgk wayang..
oh sangat in love jugak ngan sam witwicky..ngeh ngeh..
cuma aku rasa dorang mempergunakan so megan fox tu la..
ok la..dia hot..tp perlu ke nak buat air brush kat motor pun bukan main posing tonggeng sakan..over ok..
cuba kalau aku berlakon..mesti kau x suruh tonggeng2 kan..muntahhh..
oh apa2 pun..siapa belum tgk sila tgk ye..
eh ada ke org x tgk lagi..harus semua dah tgk..

lepas abis wayang terus balik..
edan ajak makan..tp aku rasa dah alang nak makan..
baik makan kat krisik aje..lagi puas dan kenyang..
makan kat klcc..biasa2 aje..lepas tu...later2 lapar balik..
so alang2 nak makan biar kasi puas hati..

::sedappp2..semua pun sedap..oh sotng tepung not in the picture..matiklah makan berdua aje banyak begini..haha ::


oh itu sahaja aktiviti dating aku bersama encik edan..
dating ngan adik ipar sendiri aje..
xdenye nak dating ngan orang baru ke apa..
eh ada ke :DDDD

14 Comments:

Dils said... [Reply to Comments]

ok la..dia hot..tp perlu ke nak buat air brush kat motor pun bukan main posing tonggeng sakan..over ok..

Oh sama la dengan ape yang aku pikir, bile tengok part ni. Bile aku mention kat membe laki aku, die igt aku jeles tapi sangat suke. Hoh!

Overkill.

Tina Najib said... [Reply to Comments]

haaaaaaaaaaaa...

aku pun mcm pelik tang megan fox atas motor tu.. gila babeng melentik kannnn.. haha.. aku tak jeles tapi mcm pelik la.. tu je.. ok ok.. ada la jeles skit.. hehehe..

shasha said... [Reply to Comments]

sedih tau...aku adalah org yg tak tgk lagi transformers....uwaa~!

chics said... [Reply to Comments]

aku tak tgk lagi. takkan tengok kot. sebab nanti aku pening + tak paham.

Ms. Lili@ said... [Reply to Comments]

saya adalah tak tengok lagiiiii !!! *tsk*

nak tengok, tapi asyik fully booked jer.. kene tunggu reda sikit.. huhu.

Nurul Izza said... [Reply to Comments]

memang bestttt kan peej.
hoho..rugi noy tak pi.

so pi tengok terminator tak?
pun best gak :)

greenieycactus said... [Reply to Comments]

okeyy byk adegan tettt pastu aku terkecewa sbb meganfoxx tu laki..baru nk bbga kaum wanita ni mmg cun meletop..haha..sekali hamekkk

err krisik tu kat mne?lps ni mentionla tempat coz i nak listkan senarai tempat best2 nak terjah!huhu

shiela said... [Reply to Comments]

kite pn lom tgk lagik..xde geng punye pasal..huhu

Deqna said... [Reply to Comments]

aku tak tgk lagi lar... uwa.... tapi best ar korang selamba jer kan. kuar ngan bakal adik ipar... very sporting lorh...

dyan . said... [Reply to Comments]

haa tau takper pasal scene menonggeng tu..
bukan macam lagi susah ke nak lukis kalau menonggeng?
dah la pandang dari atas..
kan..kan? tak logik betul..

tapi apa2 pun.. citer tu memang best.. sapa belum, sila la pegi tgk.. booking n pay online jer (for tgv lar)senang citer..
kalo tak.. kena beratur panjang..pastu sold out..
hhuhu

Ceera said... [Reply to Comments]

aku tak teringin pun nak tengok transformers, lagi pelik, huhu..

nasaoji said... [Reply to Comments]

lalala...nnt2 dating r tu ngn org baru, nahh...;p

aku pun smpai skang tak tgk lg citer tu...best sgt kah?...hurmmm...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ha a.. eh ada ek? hoho mari sama2 kita nantikan >;]

Nonoy said... [Reply to Comments]

tah pape tah tengok cerita robot.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...