Instagram : @peejburhan

dah besar dah~

masihkah ingat pada anak2 kucing yg dtg umah kita org itu..
kita org masih bg makan semua..
siap lahap makan kau..
sekarang dah tahap nampak je kita org terus berlari2 dtg..
sekarang dah berani nak mengiau n leseh2 lagi..
cuma bila nak belai kadang2 dorang takut la..

noy berjaya captured this..
mereka semua dah besar panjang dah..
siap sekarang dah berani tido2 semua..
hoih..betul punya buat macam rumah sendiri..


:: bersantai kat kerusi depan ..siap pose for the camera lagi :D ::
:: walaupun dorang stray cats..tapi dah sayang pulak ::

paling besar yg belang grey tu..2nd yg belang orange..
paling kecik yg ceporeng itu..maybe sebab dia betina kot..
plus dia paling kurang makan..jenis makan sikit aje..pastu lari..
mcm mana nak debab..
xpe la..janji dorang happy sudah kan..
elok je depan mata..xde jadi apa..
nanti akan update lagi pasal dorang..pada masa2 akan datang ye..

10 Comments:

Faressa said... [Reply to Comments]

alaa cute nyaa... so cute that they stick to eachother

benz said... [Reply to Comments]

si gemok belang grey tu jantan ke? dabel chin dah bleh nampak wehh.. stray cat makan iams, mau x gemok peej.xpela, murah rezeki korang. oren tu cam ensem je.. ngeh!ngeh!ngeh!

ShirVen said... [Reply to Comments]

wah! aku suka kucing2 tu! ensem2! Dulu aku start baca blog peeja sebab gbr kucing2 peeja tu semua lah then keep on baca :)
this stray cat i like, mcm kat rumah aku byk stray cat siap beranak pinak, tapi bila dah sayang diorg pdh pulak. hate it :(

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...umah abah aku pun dah jadi macam taman kucing dah..terlalu byk...

dazzledalie said... [Reply to Comments]

murah rezeki kome :)

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

yg oren tu asal buat muka kejong. kalau gemok mesti comel nih

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

TQ peeja sbb updates!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

semua comel...suka...suka..sukaaaaaaaa...

tul la..kita bagi makan..dorang doakan kita :)

Nonoy-B said... [Reply to Comments]

tantik mereka itu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

skang da naik taraf, bukan stray cats lg ^^

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...