Instagram : @peejburhan

campur2 la~

semalam pergi threading kening n upper lips..
perempuan tu buat gila cermat..x sakit pun..rasa sedap ada la..
cuma as usual aku ni jenis allergic la benda2 ni..
so ada je bijik2 gatal kat muka ni..
eyh apesal mcm lain macam je ayat atas ni..haha..

oh pic xde..kat camera noy..
lupa nak transfer...
tunggu dia update la yea
kalau dia malas..nanti2..aku la yg kena update...

after buat..
tgh duduk menunggu noy pulak..
gila lama minah ni..siap waxing bagai..
so sangap2..pandang sana sini..
nampak la orang ini di kedai seberang..


ok aku bukan nak mengutuk ke apa..
mula2 tgk aku ingat cleaner ke apa..
kenapa aku cakap mcm tu??
sebab makcik ni pakai dpd atas sampai bawah semua warna sama..
so i guess dia mesti suka sangat ngan warna kuning..

how to say ah..
aku ni bukan la fashionistas ke apa..
tp aku tau la sikit..
eventho korang ni obses ngan satu2 warna tu..
sila la mix n match ye..
jangan la pakai semua samaaaaa aje..
x cantik la..mcm boria pun ada..
unless kalau mmg korang ada nak buat performance boria..boleh la pakai mcm tu..
matiklah caruts.. ;p

ok let say korang suka kuning..
baju kuning..seluar pakai la color lain..hitam ke..putih ke..
handbag n kasut nak kuning xpe..
if suka brown..maybe boleh match ngan cream ke..
aku x tau la aku yg freak ke apa..
tp aku rasa mcm pelik la dpd atas sampai bawah 1 warna aje..
mcm scary pun ada...

ok sekian fashion tips dpd si ayu yang x berapa nak fashionistas ini..
ok ta-ta..
*tiba2 idea mati..x tau nak sambung apa

p/s : mintak maaf ye makcik sebab amik pic curik2...

14 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

ngeh ngeh ngeh macam icon Digilah...ops terlebih sudah..larikss

YuRa said... [Reply to Comments]

kat mana eh tempat tuh... berapa dia caj...

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

katmana tu,peej..nak buat jugakkk... :)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kat lavina eh?

nasaoji said... [Reply to Comments]

hoho..

a ah..mmg r, klu dah sumer kaler samer, mmg cam kureng sikit, tp, nmpak sgt org tu mmg menggemari kaler itu kan..

sube ko byngkan, klu pakai bju kurung, kaler coklat, dr kasut smpai tudung, dah, tak ke mcm batang kayu bjln lak kan....xxxx...

F A R Y N said... [Reply to Comments]

ko tau tak makcik tu sape?
beliau ialah IBu kepada org kuning DIGI...tabik hormat ok...


haahahahha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

dia ske fashion camtu kot ;]

lily lotus said... [Reply to Comments]

bukan salah ibu mengandung...huhuhu

deadgorgeouszaza said... [Reply to Comments]

oh saye suke pakai coulourful..
t-shirt pink, bolero ijo..
hakhak..

[z@ck] said... [Reply to Comments]

erm..ku juga allergik melihat org memakai kaler yg sama dr head to toe..
plz la..x seswai noks..
hahaha

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej aku takut makcik tu cakap "" Love Me -or- Hate Me"... i just don't give a F**K!!~" hehehhehe...so masing2 ada tastenyer......yg penting hormat menghormati...n jadilah diri kita sendiri

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Anak ku pija.. dia nak jadi mambang kuning biar lah..entah2 memang betul dia cleaner dok meleseh kat counter tuh..free2 jer dosa tau..

shasha said... [Reply to Comments]

hehe...aku penah nampak yg dari atas sampai bawah pink...striking pink lak tuh..yg tgk ni rasa berpinau bijik mata...

dyan . said... [Reply to Comments]

oh semalam menerai membuat threading sendiri untuk upper lip...
semua belajar dari youtube..
boleh la.. menjadi gak la.. tapi tinggal sikit2 lagi.. haha..
dahtu nak pegi kedai nya tak tau kat mana..n tak tau bila..
tapi ingat nanti nak try yang kat bangsar tempat foxyfarah tu pegi lah.. dekat sikit ngan ofis ni.

wah. tapi bilakah?

**kening tak berani buat sendiri.. nanti ada je jadi sebelah besar sebelah kecik.. hohhoo

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...