Instagram : @peejburhan

busy bee~

oh i dah ada kerja sekarang..
kerja nampak senang..rupanya payah gila..
kerja apa..nanti akan di beritahu ye..

yang pasti saya ada boss yang garang..
kalau x buat kerja harus kena sembur..
mmg garang..walaupun boss itu kecik aje..
sekali aku pengkis..terus boleh patah riuk gitu..
tapi memandangkan aku ni org bawahan aje..
so kena la kerajinan..
oleh itu..kena la merajinkan diri siapkan kerja..
nak berblogging senang lenang pun susah..
teringat2 benda2 yang x settle lagi..

oh atas boss kecik tu ada satu lg boss..
boss tu punya la cerewet..pengsan..
mulut laser sumore...can die one..

so ini je dapat update..
nak sambung buat kerja..
nak ym n gtalk pun x dapat..
nanti siap kerja saya bergembira kembali ye..

ok off to work..

11 Comments:

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

lepas ko keje boleh gi minum2? hahahahahahaha!

lily lotus said... [Reply to Comments]

happy working!

shasha said... [Reply to Comments]

owhh..dah keje? selamat menjadi pekerja yg berdedikasi yerr..~!

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

Peej, ok yo...enjoy working..bole jer ym atau blogging,janji hasil kerja mantap kan kan kan..

cayok!

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

wah keja apa tu? tertanya2 ni...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

peeja jadi model!!! Woooooot woooootttttt...... Miahahhaha lama tak kaco ko....saja ngusik :p

Jgn kan berpantai, org gemok pon jadik model yo!~ makin panas semua itu munyet munyet..... Hahahahahha

Aku nak komen kat cbox benanye.... Tp pakai mobile ni tak bley plak....ampeh betol....

Wahizah said... [Reply to Comments]

congrats, peej! be a good worker ya!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

happy working ye...

mashy said... [Reply to Comments]

hahaha! rasa mcm tau je, boss2 tu. Cute le korang ni. Happy working and hope u success always! Dah tgk website 2, yup good stuff.

Deqna said... [Reply to Comments]

aku tau dah kerja apa...

selamat berbisnes:)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohhey selamat bekerja dgn girang xD biasalah tu ada bos garang.. tee hee

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...