Instagram : @peejburhan

bersuka ria bersama doktor2~

monday plan nak tgk wayang ngan jonet..
x jadi sebab katanya semalaman x tido kan..
so siang tido ajo..haha..
then ingat nak dinner ngan kawan2 HKL jonet,,x jadi jugak..
last tiba2 mendapat idea nak berkarok..
ingat nak ajak edan..tp dia x balik flight la pulak..
so selamba je nak pergi berdua..kasi nyanyi puas2 kan..
last minit sorang kawan jonet..dr tentera jugak nak join..
ok..so xde la sangap dua orang je kan..
oh noy xdak..sebab ia flight..haha..bengang je dia kami bersuka ria tanpa dia..

sampai around 12ish am mcm tu..
by 12.30am ada supper buffet..
apa lagi..melantak uollss
sebab x dinner pun..last makan petang..


:: haha..semua amik..gila tamak..::

sedap la pulak buffet kali ni..
selalu red box low yatt hampeh ajo..
air pun choice sedap2 belaka..pengsan..

:: ceria bebenar perempuan ini ::

huhu..jonet adalah beli baju dpd Nonoy-B itu..
tu pun aku suruh dia bawak banyak bersabar..
kalau boleh hampir semua dia nak..
cantik pulak dia pakai baju tu..
mcm nak satu..tp harus la pengsan kan..mcm byk duit aku semua nak beli..
jgn x tau..nama je business bersama..if nak baju, kena bayar harga penuh ok..
kot ye pun..bg la free ke apa kan..x pun harga kos ke..
xde makna boss kecik itu nak bg..sungguh kijam..xpe la..
pendamkan je la hasrat tu kan..

:: Dr jonet n Dr wazir ::

dua2 pun tentera..
aku je x..tp xpe..janji dpt feeling pakai topi tentera itu pun dah ok kan..haha..
hoh jonet suara makin maju..bg la lagu apa pun..ok aje..
aku seperti biasa..hampeh aje..
tambah lak ada org lain..harus la menjadi pemalu lebih..lempang aku plzzz..

mula2 malu la..lama2..amik kau berderet lagu..
sampai x abis nyanyi..red box dah tutupp..
kejam aje..saje je nak halau kan..padahal time tu baru pukul 3.50am..
wahh..3.50am kau..x reti2..
tp seperti biasa..mcm x puas aje..mcm nak nyanyi lagi aje..
seronok karok ngan jonet ni..
sebab bila part tinggi je aku suruh dia amik..
kadang2 x suruh pun dia yg nyanyi sendiri..
dia mmg..balik2 dia..balik2 dia..
ye la..semua lagu dia tau..kalau ada 10 lagu..9.5 dia tau kot..
so bagus di situ..

oh x sangka boleh menjadi gila karok..
dulu sikit punya anti la ngan karok ni..
ni semua jonet la ni pengaruh..
hoh..sudah rindu sama dia la..
tah bila mau jumpa lagi ni..

ok la..tu je..ta-ta..

6 Comments:

capik said... [Reply to Comments]

aku kalo tensen mmg suke layan karok......lagu wajib rela ku pujuk hahahhaa

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

cantik weh kaler baju jonet tu. and serius, betul ko ckp. bila da start karok ni, mcm xmo berenti sampailah tekak sakit rs nk pecah ahaha.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantek baju jonet pakai tu... sesuwai untuk akak yg sedang membesar neh...nanti akak tengok kat blog nonoy-b eh

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

karok adalah best esp ngan geng..i pun sama kalo ada org lain cam segaaannn okkk..tp lama2 ok kot..

nasaoji said... [Reply to Comments]

tentera, harus bgus lam jerit2 nih..;p

aduhaiii....leh tahan hang pa noh smpai pg2 tu berkarok...

peej said... [Reply to Comments]

capik - rela ku pujuk?? betul punya layan perasaan tu..


wani - kan kan..apa dah jadi tah tiba2 gila karaoke..


darling - tu la..lebar baju tu..


fieza - tu la mula2 segan..tp harus la rugi if bayar tp nak malu2 kan..so selamba aje..lantak..


nasaoji - harus la..ok aje..letak la mana2..ok aje kita org ni..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...