Instagram : @peejburhan

apa masalah blogger ni~

aku tension la ngan blog aku ni..
aku dah buat auto publish entry sampai 3 ok semalam..



ni bukak..semua elok tersusun kat situ..
xnak publish..benciiii...
dah seminggu kot mcm ni..
kena la tekan sendiri..
jadi kerja..
tapi aku tgk noy buat elok aje pulak..
ni apesal aku je jadi mangsa ni..

so apa yg cuba disampaikan di sini..
saya tidak pemalas..
blogspot yg pemalas...hahah..

11 Comments:

Iekan78 said... [Reply to Comments]

waaakkkaaa....kkkaaa....
aku suka ayat yg last tu!!!

"saya tidak pemalas, blogspot yg malas"

alasan yg yg bijak tu.....

kojah said... [Reply to Comments]

mmg cenggitu kakkkkk...sy pun sama...benci tol!!

Deqna said... [Reply to Comments]

aku pun kena camtu gak.. beria jer aku wat auto publish.. tapi dia tak kuar2 aku kena tekan sendiri.
Tapi mula2 aku ingat aku yg tersalah masukkan waktu.. rupanya blogspot yg malas:P

Mya said... [Reply to Comments]

samalah babe.. aku pun terkena jugak.. huhu..

nasaoji said... [Reply to Comments]

ader slah mner2 tu, aku pun, kerap jd gitu gak...

along said... [Reply to Comments]

along pon kena gak..
penat2 karang n3..
wat auto publish,tp x kuar..
tetiba plak arie nie..
kuar balik sumer2 n3 tue..
hampeh btul!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

sama-sama..igtkan aku punya je yg biol... grrrrrr

ai said... [Reply to Comments]

SAMA GAK NGAN BLOG GOBLOK AKU!!! GILAK! bengang giler aku tau. memula kene tu, sanggup aku berjaga tetengah malam nk update. Tgk esoknya tak kuar2! eeeeeeeeeeeeeee! kene publish manually lak! Harammmm

Syima Syaz said... [Reply to Comments]

saya....buat 3 entry nak publish kan lain2 masa, pagi,petang n mlm.. tibe2 yang kuar sume 3-3 entry berbaris trus kuar bersama2...
nak setting balik ke mlm sbb bagi 1 entry tuh basi, publish kan pukul 8mlm lah konon, jap agi trus kuar jugak.hampeh....tensi!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko disabotaj oleh blogger.. ahax

peej said... [Reply to Comments]

haha..ramai ke kena..aku ingat aku sorang aje..
tapi x pernah pulak kena..dia keluar banyak2 sekaligus..
maknanya mmg blogspot tgh masalah la kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...