Instagram : @peejburhan

2 budak jahat~

x tau la apa yang dorang ni cuba buktikan..
mula2 dia gigit2 plastic tu..
pastu siap gigit2 buah..
dia geram ke dia nak makan manggis??
tau2 je tgk dah berterabur mcm ni..


:: manggis bertaburan ::
:: muka x bersalah je ::

sebelum dia main bola2 pulak..
terus kutip n masuk plastic lain..
dorang ni nakal 1 macam la..pening kepala..
terlompat sana sini..bg barang jatuh2.,
yg nakal tu lulu la..hannan dan ok..sebab dah besar kot..
sekian cerita kucing2 untuk hari ini..
haha..tiba2 abis je kan cerita aku..lantakkk...

11 Comments:

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

nasib baik aku tgk gambar.. aku ingat die buah ape td.. la la la !!

peeja.. adakah kucen kamu semuany oren?? Apa khabarkah kucing2 pendatang di rumah kamu itu?? hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

hahaha ko sama cam aku peeja..kalu nak buat penutup ayat harus meraban xtaw nak close cam na..hahahaah

nasaoji said... [Reply to Comments]

hehe..

comei je criter2 kucing yg nakal ini..

* Nat Azmi * said... [Reply to Comments]

peeja...sgt teruja tgk kucing2 you...geng2 oren, sama mcm kucing saya! gerams!! ;)

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

gile chumel kucin2 ko!

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

oiiiii i nak manggis tuh.boleh plak dia main sesuki hati.hehehe.nasib kucing.ko imagine mereka berdua anak manusia.hahaha.

Anonymous said... [Reply to Comments]

u punye kucing sama dgn kucing my mum kat kampung..nakal ya rabbi...
ada skali tu..ntah knape kucing 3 ekor (bonnie,pandain brownie) tu galak sgt..main kejar2 smpai atas meja and sampai semua bunga tulip and bunga carnation my mum punya yg kaca tu pecah berderai...dah lah tu kenangan masa my mum beli kat england time dia duk sana....

bile diaorg tau yg diaorg dah pecah kan bunga2 tu...tau plak masing2 takut and duk nyorok diam2 bawah kerusi bile dgr suara my mum menjerit.....

spoil habis habis budak 3 ekor tu...


-huda-

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaa mmg serius muka xbersalah :B

Nonoy said... [Reply to Comments]

gila nakal!!! sapa nya kucing lah tu.. ishish..

~zuera~ said... [Reply to Comments]

hahaha...ingatkan kucing aku je giler maen manggis...=)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nakal tp comeiiiii...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...