Instagram : @peejburhan

U.O.X~

last saturday..setelah di pengaruh oleh noy..
aku ikut untuk ke party U.O.X
ye la...bertahun mcm2 party aku melepas aje kan..
so sekarang dah free ala2 kupu2 malam..wahhhh..
so harus la nak ikut aje kan..

gerak around 8pm..
ke ampang isi minyak n makan2 mc d dulu..
xmo la lapar di kemudian hari gitu..
kat sana of coz makan n minum akan jadi overprized..


ceria2 makan2..sukeeee..
then terus gerak ke sana..
sebab kita org belum ada ticket..
oh adalah suka..sebab siapa pakai celcom hanya top up rm20..boleh masuk..
indah kan..meaning mcm kau berparty tp f.o.c aje...me loikee..

lepas je beli2 apa patut terus masuk..
sebab org x ramai lg kan..
later malas nak beratur..
just tgk2 suasana n pergi toilet..

:: org masih belum ramai ::
lepas tu keluar balik..
pergi kat kereta..
sambung makan n minum..
around 10ish baru masuk balik..
pastu berpesta la lite2..
tgk2 je la pic ok..
aku tiba2 kemalasan nak tulis caption..



:: lepak luar duduk2..kepenatan ::
:: cantik kan.aku suka tgk lampu2 ni ::



:: lain kali amik pic..reti2 la tahan napas tu cik pija oii.. x coverline perut tu ::
:: mengapakah muka kelihatan pucat ini?? ::

:: tgh buat apa tu?? ::
:: pouty ::
:: lampu2 ;D ::
:: blackberry byatch..*ayat pedengki* ::


:: cantikkan..mcm2 colour ada..oh suka ::

:: hijo.. ::
gile la panas weyh kat situ..sebab ramai gila orang..
nasib kawan edan jumpa port banyak angin..
sukeee...pastu dapat duduk lagi.. ;)

:: rambut gerbang2..serabai2..sebab angin yang kuat melampau2 ::

tapi adalah terkejut..
tgh aku dok2..tgk sana sini..
tetiba event habis boleh??
baru kul 2am mcm tu..cilakak betul...
nasib ticket free..kalau x dah bakar tempat tu..
wah tiba2 nak bakar2..mcm berani kan..

lepas tu lepak2 kejap..
then pulang la ke destinasi masing2..
ok habis...byeeeeeeeeeeeeee....

6 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

muker noy terserlah hapy, tp, nape ko x nih?..alalalala....

Missy Farah said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.nape tak bitau u all pergi??? i wanted to go okehhh.no fren.demmmmm!! bestnya!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

woaa..bestnye lepak2..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sapekah artis yg menghadirkan diri? tp lampu2 happening camtu mmg lawa! da la celcom.. kaler biru-purple. wahaha. hidup celcom!! *mcm la celcom ni company kite lolx* :P

ai said... [Reply to Comments]

ni party apa ni? party sex ke? party tupperware ke? maap. aku tak paham. aku sangat jakun! :P

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - kau nak aku buat muka mcm mana..terangkan sikit..


farah - omg..i dah teringat kat u or kak zue..sbb kita org pun mcm xde geng..tp u selalu tulis kat blog..dah ada anak ni lain la..so x berani nak ajak..nanti kata kita org ni xde akal lak..haha buleh??xpe..lepas2 ni kalau ada event harus ajak u ok.. ;D


darling - ini bukan lepak..ini adalah pesta liar..huhuhu..


wani - yg aku nampak juliana evans..sumpah gedik rasa nak lempang..


ai - kalau kau n aku join..party tupperware pun boleh menjadi party sex..hiahahah...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...