Instagram : @peejburhan

terminator salvation~

i'm a big fan or terminator..
dpd kecik..x kira la yg 1, 2 or 3...
aku tgk berkali2..sampai dah boleh hafal la jalan cerita dia..
so bila tau keluar terminator salvation...harus la gembira lebih kan..

nak tgkkkk....tp adalah kecewa sebab xde teman nak tgk..
aku ajak noy..dia xnak..sebab dia x suka terminator la apa la..
pastu aku cakap aku nak tgk ngan edan la..edan suka..
tp noy meng-queen controlkan edan..x bg tgk ngan aku boleh..
cit..kedekut tunang ...nak tgk wayang pun x bg..

oh kecewa gilo..nak ajak ice..ice dah tgk..
org dah review sana sini...aku tahan la xnak baca..
sebab xnak la spoiler ke apa kan..
tiba2 tanya PG dia x tgk ke..
dgr sabtu dia nak pergi ngan dzaza..
apa lagi..pantas ngan x malunya aku cakap nak ikut..yeay..

harus la lepas tu eksyen2 ngan noy..cakap aku nak tgk wayang..
dia eksyen nak keluar lepak..
sekali kawan dia cancel..hahahaha...
terus ngan x malu nak ikut kita org tgk wayang..huhuhu..
ingat nak tgk kat gsc pavillion..tp show pukul 11.30pm..lambat sgt pulak..
so ke tgv klcc aje..ada show pukul 10.30pm..
kita orang around 8pm dah siap..
tp menunggu dzaza tu datang..punya la lambat..
paling xleh blah..dah la lambat..tiba2 time beli tiket aku ngan PG yg beratur..herghh keji....

sempat amik pic lite2..la la la..
oh aku adalah suka...
cerita not bad..cuma mula2 mmg susah nak paham..
tp lama2 ok...
tp cerita adalah cerita penat..x senang duduk aku tgk machine2 tu mengejar2 semua..

tapi penat adalah hilang..dan rasa berdebar adalah kurang..
bila terpandang ini..................




oh indahnyaaaa....
serious sexy melampau ok...
berdebar2 je i tgk tau...
oh aku suka betul la mata mcm tu..sexy gila kan..
sexy2 ..help..help...


kanda..kalau kanda muka sebelah robot2 mcm ni pun dinda tetap terima seadanya...
xde kisah punya no complain....
tetap seksiii.... ;p~


:: kenapa basah2 mcm ni?? nanti org tgk.. mana bolehhhhhhhhhhhhhhh ::

wah tiba2 nak marah2 kan..
omg..serious dia seksi kan..
x tahinnnnnnnnnnnnnnn...
rasa nak tgk lagi la..tgk dia je...
tp ada masa pulak nak tgk2 byk kali kan..kaya ke..
xpe..kita layan dvd.. :)

9 Comments:

Deqna said... [Reply to Comments]

yea.. memang cam susah nak paham masa mula2 tu... pastu rasa nak belasah jer mesin2 tu..suka wat org terkejut-kejut....

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

wah3~
suke bet0i ea ngn die tuh~
hee~
seksis kah?

Tijah said... [Reply to Comments]

hahahaa...

merasa buat film review plak dah. aku sangap nih...mende nak update nah..

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

i pun x minat terminator robot2 ni tp semua org ckp best..
makanya wajib tgk ni.hehe..
sbb hero ensem sangat.basah basah lagi.hik hik..

darling8tabby said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
darling8tabby said... [Reply to Comments]

yes! citer dia sangattttttt la best...akak siap nanges2 ok masa dia cakap dia nak bagi jantung kat hero no 1 tu...ceaa suka2 hati kasik hero no 1 n hero no 2...
apa2 pun abang terminator tu tetap la hero no 1 ku....

isk isk iskkkk...harus la abang terminator tu dah jadi wall paper skrang.. *gelak2 getiks*

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

ok
deal.
wenworth miller bagi saya
wah!!
best best.

Nonoy said... [Reply to Comments]

saya enjoy makan nachos ngan minum air sarsiii

kakakdegil said... [Reply to Comments]

hensem kan abang separuh robot tu
sangat hensem.. merembes sekejap..
wahahahaha..
terlupa laki kat sebelah..
dah laa hensem, berhati mulia pulak tu.

ya.. saya suka

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...