Instagram : @peejburhan

still x puas~

lepas balik dpd sg wang..
dpt msg dpd blogger babes ajak bersession di oldtaste..
so ok aje..
cuma hari adalah panas melampau..so mmg x thn la..
so aku mandi..
sgt hebat ok cara aku mandi..
sebabkan make up semua ada lagi..sayang nak cuci2..nak make up balik..
kosser ok..so aku berjaya mandi siap shampoo bagai semua..
muka maintain kering n make up masih elok..wehhoo..
so senang la..lepas mandi..sarung baju..
duduk2 kejap terus ke old taste..

liza n kak zue dah sampai...

later around 6 farah pulak join..
oh adalah seronok sembang2 la..
ada je cerita keluar yg lawak..
dpd aku cerita perempuan ala2 dangdut yg bertepuk2 tgn time menari di cynna..
x pasal jadi tepuk2 tgn panggil waiter yg kami bg nama antonio..



paling x suka farah ok..
bila dah lepak berkali2 ngan dia lg nampak merepek dia..
oh farah ni aku kenal melalui pedd..bukan dpd blog..
cuma time tu x rapat la..sekarang je rapat sikit..
omg..bila dah rapat..baru la tau dia pun sama je perangai merepek2 mcm me, noy n pedd..
serious mengarut2 aje..
seronok sangat la...
liza n kak zue xyah cerita la..dorang tu mcm dlm dunia sendiri..
yang tiba2 gelak2 aje2..pastu x pasal2..org2 lain pun gelak2..
so mmg kalau lepak ni..merepek2 n gelak2 aje..sukeeee...

later tina pulak join..
tp dia ni selalu lambat..
so by the time dia sampai..ade je nak gerak..

:: noy as usual suka budak2..terus berkepit je dgn mikhail ::


:: haha..aku bedal nasi lemak lg..sedap dowh nasi lemak dia..very the lemak..pengsan ::

:: haha..dua-dua muka terkojut ::

ntah la..x kira la berapa lama lepak pun..sentiasa rasa x puas je lepak2 ngan dorang ni..
esp bila semua ada mcm ni..lg macam2 cerita keluar..
xpe..nanti panggilan pulau dpt spend masa berhari2..
kalau x puas2 jugak tu xtau la nak cakap apa kan..
oh apa2 pun sgt seronok jumpa kawan baru..yg sgt sama kepala..
dah la aku ni ala2 kemiskinan kawan je kan..
ok itu aje..ta-ta..

16 Comments:

~Layla Yuki~ said... [Reply to Comments]

baby tu comel kan pija? sukeee :)

Missy Farah said... [Reply to Comments]

makk pun mmg miskin kawan.tapi kayaaaaa dgn kemerepekan n teteks.hahaha.ok merepek lagi.tata.hehehe.yg penting,antonio! *sambil tepuk tepuk :)*

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

cantik baju farah

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

panggilan pulau tu kat mana eh peej?mine panggilan pulau plak kat manukan nxt wk.insyaAllah..

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

suke tgk pic yang last!!

selamat berhujung minggu peeja!! :)

Anonymous. said... [Reply to Comments]

mikhail sangat comel. well what can we say more, mak dia pun comel juga hihi :)

tapi part yang paling 'suspek' sekali, bab mandi tapi maintain makeup. fuhh how can you resist the temptation to basahkan muka sekali masa mandi tu ek? i've never managed to resist it. macam tak lengkap je mandi muka tak basah hehe :D

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

terer betol cara mandi tu..ngeee

dummie-dummie-dot-dolly said... [Reply to Comments]

siap syampu bagaiiii....tp muke xbasah??? cane tu pija? ko pkai face-cap ke? heh.

green apple said... [Reply to Comments]

eh cuba ko ajar sket camne caranya mandi siap shampoo tapi mjakeup tak tanggal.

leh aku make up siap-siap malam ni esok pagi gi opis boleh bangun lambat sket, takyah makeup dah.

shasha said... [Reply to Comments]

hoh...muka mikhail photocopy muka tina la...

peej said... [Reply to Comments]

layla - comelkan..


missy f - tu yg penting..biar miskin kawan..tp kaya teteks uolls..antonioooooo *tepuk2 dgn galaknya*


spirit finger - hahh??pija cantik *percubaan membuat konon2 tersalah baca*


fieza - itu rahsia..tunggu sampai entry tu keluar ye..


tedi - oh blog dia dah public..boleh la ke sana melepas rindu..


anonymous. - omg x thn ok..hampir2 menyerah kalah last2 tu..rasa dpt kumur2 pun jadi la..tp thn je ok..

peej said... [Reply to Comments]

fadhlina - kagum kan..heheh


dddd - xde la x basah langsung..ada la terpercik2 sikit2..tp cepat2 lap2 ngan towel..


green apple - susah la mcm tu..sbb time tido boleh je tercomot..or muka menjadi busuk gila..so dinasihatkan mandi je la mcm biasa ye..haha


shasha - ye ke..aku rasa mcm x aje..yg sama pun tang kulit n bulu mata..oh n pipi yg gendut..ah senang ckp gabung muka dua2 la..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

pija,
aku mmg suka gambar last tu.. thank you kawan.. ;P

peej said... [Reply to Comments]

tina - haha..sebenarnya aku confuse ni..kau suka ke x sebenanrnye gambar tu..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

haha.. tak suka laaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... muka aku mcm bulan sabit..dagu terlebih.. me dun likey! hahaha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wahah. yg dua2 muka terkejut tu pun kinda kelakar xDD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...