Instagram : @peejburhan

sarapan pagi~

sampai je rumah balik bersuka ria itu..
layan dvd pulak..tgk cerita jgn tegur..
wtf la cerita tu..ok la..hantu dia improve la..xde la merepek sgt..
cuma jalan cerita tu bangang sangat...
n julia zigler tu..berlakon mcm haremm....
x abis..'sayang..sayangg..plzzz..plzz sayang...'
hoih..aku pun reti mcm tu...

abis cerita pukul 6.50 am..
elok nak tido..tgk ada sms masuk..ajak breakfast..
siapakah...rupanya tina ajak..
since mata aku mcm terbuntang2 lg..x ngantuk..
so on aje la...

sementara tunggu tina sampai...
melayan kucing2 di luar ini..
dorang pun nak breakfast jugak..


:: makan2 ::

sucre dah best friend ngan dorang ni..
mak dia tu..si PP..oh kita org bg nama PP kat dia..
dia ni dpd takut2..sampai la sekarang dah x malu dah...anak2 dia still takut2 la lari2..
anak dia dpd 5 ekor tinggal 3 aje..
lg dua tah mana pergi..sama ada kena curik or maybe mati..entah la..
tp seronok tgk dorang sihat aje..cukup makan minum..
dulu anak2 PP sebelum ni..semua abis berkurap2 semua..
x terjaga kan..


:: muka yg nak makan tapi takut2..sebab aku ada tepi tu.. ::
:: pun sama..ni makan sikit je nak lari..tapi pandai..aku panggil ajak amik pic tgk pulak..heheh ::
:: sucre the jalanan..sian dia..tp sapa suruh nakal kan..sucre suka mengalah ngan kecik2 n PP tu..selalu bg lain2 makan..baru la dia makan..bagus kau ni ::
:: mak dia pun sama..pagi tu..tgk anak dia berebut sakan..dia minum aje..tp later aku tambah la makanan tu..kesian lak dia x makan lagi ::

tiba sampai around 7.30am..
terus ke nz...
aku makan tosai aje,..
pastu sembang2 aje la...

:: lena je tido ::
:: bila la dia ni nak besar..senang sikit nak main2..ni tido aje.. ::

:: org yg gigih x tido dpd semalam..hebat.. ::
:: cea cea..gaya mesti ada kan ::

oh gerak around 9ish am mcm tu..
pastu sambung session kat rumah pulak..
ok sikit la..nz dah panas2 tu kan..sian lak kat mikhail tu..
sembang2 sampai pukul 1pm..baru la tina gerak..
lepas tu aku dpt sms dpd farah cakap dia kat area setiawangsa..
if nak keluar ke apa roger aje...
mmg rasa nak keluar..tp agak2 aku x tido2 kan..
x sempat reply apa..aku mmg pengsan pun..hahaha...

9 Comments:

MK said... [Reply to Comments]

blankie mikhail sama ngan blankie anak akak.

ko pakai apa dek peej, eye ring ko mcm dah faded..sila share..

peej said... [Reply to Comments]

mk - mana ada pakai apa kak..lebam melampau mata saya...ni x nampak sebab make up n photo shop..kalau x pengsan org tgk siap cakap, ' hoih apesal lebam..siapa tumbuk kau??' hahahha

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nak celah gak pasal eye ring tu? akak dah pakai macam2 tapi tetapppppppp la kat situ gak...cam mata panda dah..ke faktor keturunan eye bag ni takmo hilang2 :(

sucre muka nampak dah lain eh..nampak cam berisi pun ye gak kan..

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

sucre nampak sgt macho okehhh.. terserlah kejantanan dia

Jaja TWF said... [Reply to Comments]

Hi..mikhail nye carrier tu...sama mcm zara punya! lol ;) cute2..

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

aluuu comelnya tina ngan anak dia tu

err dia tk nak open blog dia to public lagi ke? penah baca blog dia dulu2...kim salam dia eh

okey la peeja pun comel jugakk..karang kena hambat lak..haha

Syafiqah Othman said... [Reply to Comments]

Mikhail is soooo cuteee!!

hehe..

Peej, sedap la lagu dekat blog u ni. for the first time ever I tak tekan pause bile masuk blog u. hehe.

have a good day peej!

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

wahh..siap saki baki mekap tatap ada di muka kau kannnnnnn

peej said... [Reply to Comments]

darling - entah la kak..maybe kot..mcm pija ni dah tentu selalu tido lambat semua..


ita - tu la..dulu keding aje..ni nampak besar lak dlm pic ni..


jajatwf - beli kat mothercare x silap..


arianna - ntah la..kalau dia nak bukak dah lama dia bukak kot..tah apasal ntah minah tu..xpe..x hambat..gegirl tau gegirl mmg comel..wah tiba2 kan..larikssssssssssss


syafiqah - oh thank u..sedap kan..tp kalau org rasa x sedap pun aku letak jugak..janji aku rasa sedap..heheh..sukeeeeeeee..


darkangel - wahahah..tau xpe..alert betul kau kan..of coz saki baki..xkan la setakat nak bermamak aku sanggup nak make up pagi2 pulak kan.. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...