Instagram : @peejburhan

resipi pulut kuning dan rendang ayam~

semalam mama masak pulut kuning n rendang ayam
oh indahnya...suka..
actually aku x berapa nak suka pulut2 ni..
tp dah ada depan mata tu..bedal aje..
sedap la pulak kan...

:: makan ngan telur rebus..oh indah..timun je xdak ::

oh tajuk entry adalah mainan perasaan aje..
mana ada aku nak bg resipi..huhuhu..
aku x reti pun masak2 ni..
entry adalah dibuat sebab nak menunjukkan makanan adalah lazat..
ok ta-ta

16 Comments:

Nazihah Adli said... [Reply to Comments]

helo.. nampak sedap je pulut kuning ni.. lama dah I tak sentap ni.. rasa mengidam pula..
tcare..

Wahizah said... [Reply to Comments]

salam perkenalan. hai peej. dah lama akk jadi silent reader peej. suka tgk family peej yg rapat. adik bradik peej yg mesra dan parents peej yg understanding.

ai said... [Reply to Comments]

Pija Jahat!!!!!!

aLya said... [Reply to Comments]

cam sedap jer..da lame x jamah pulut..

F A R Y N said... [Reply to Comments]

weih..
aku tak kira...
ko pi apply keje kat TV3..
ganti maria tunku sabri wat jalan2 cari makan...hahahaha

shasha said... [Reply to Comments]

tak penah lagi makan pulut kuning dgn telur rebus...selalunya kami makan dengan kari ayam....nyum nyum...

Norizah Ibrahim said... [Reply to Comments]

hi sis! addoiiilaaa...nmpk sngguh menyelerakan nak2 ayam tuh!

heheheh...

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

huah!~
kecur air liur kuh!~
hee~

ArPeGGiOS said... [Reply to Comments]

punya semangat nak baca resepi...
tapi hu hu hu

Tina Najib said... [Reply to Comments]

hehe..

serious, masa ko ckp mama buat pulut kuning, aku mcm pelik..ingatkan ada majlis apa-apa ke kan..

rajinnya mama masak..

atty's said... [Reply to Comments]

peej..sodapnya pulut kunin tu hah..

Alya ^ Marlyna said... [Reply to Comments]

misti sedappp nehh!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

huihhh..sedap sedap..kalo umah akak sebelah..harus dah tadah pinggan ok..heheh

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

krang asam ko!!!!
aku baru bersemangat!!! sbb aku skeeeeeeeeee pulut kunen
tp tatau cemana nak buat...
haih

peej said... [Reply to Comments]

nazihah - sedapp kan..oh suka..


wahizah - oh hi..selamat bercomment ;p.. thanks..i'm very blessed to have them in my life..walaupun kadang2 gaduh2 jugak.. ;p


ai - haha..but i kno u lap me..


alya - bukan macam..mmg sedap..haha..


faryn - masalahnya aku ni x lawa nok..x sesuai masuk tv-tv ni...xpe la..aku hostkan rancangan blog2 carik makan aje..


shasha - sedap aje apa2 pun..lain org lain tekaknya..makan ngan kari daging pun sodappp..


norizah - sedap..tp xpe..rendang ayam senang je nak carik kat mana2..


chentamaya - yaaa..itu yg kita nak tu..haha

peej said... [Reply to Comments]

arpeggios - hahhaa..apalah nasib kan..sorry la..mmg x tau nak masak sendiri..kalau x dah selamat resipi kat sini...


tina - mmg x la kot..dia mmg rajin je masak2 ni..


atty's - sodapppppppppp..


alya - mestiiiiiiiiiii


darling - haha over sampai tadah2 kan..


lilred - haha..yg aku tau leceh a buat dia..kena rendam semalaman la..kena kukus la apa la..kosser mak nyah..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...