Instagram : @peejburhan

pa..pa..pa..papparich~

last friday lepak lagi..
since asyik2 la lepak oldtast sampai kita org dah x tau nak makan apa..
ye la..asyik yg sama aje kan..
so dorang suggest lepak kat papparich sri rampai pulak..
so pergi la around 9ish itu..

tina dah ada sana..sebab suruh dia pergi dulu n chop tempat..
sebab dekat je pun ngan rumah dia..

:: noy - pn tina ::
:: me n liza ::

hoh papa rich punya menu adalah banyak gila..
jadi confuse ok x tau nak order apa..
mcm semua nak aje..haha..

:: cincau ::
:: tina dgn fried kuey teow ::
:: nonoy n edan makan assam laksa..gila sedap..aku rasa sesudu ::
:: aku n liza order pappa chicken chop ::

x sukeeeeeeeee..
dalam gambar meriah..tgk sampai sedih aje rupenye..
tu xpe..chicken chop tu over masin ok..
nasib aku mengenang kan mahal ...so aku habiskan jugak..
tp mmg sila jangan order lagi la weyh..

:: cendol...oh cendol dia adalah sedap..sebab pakai gula melaka...rasa mmg menarik la ::
::butter n kaya bun toast ::

semua tu..termasuk la tina's half boiled eggs...
n noy, edan liza ada order cincau laici apa tah..RM106..
i dunno la..aku rasa mahal la..
patut la kau pappaRICH...kau charge mahal2..
pastu bg makanan masin kan...

akhir kata..
kawan2..lepas ni sila la lepak mapley aje..
kita dah la lepak berjam..kalau mcm ni boleh bankrap weyh..
tp kalau korang nak lepak pun boleh..
tp sila jgn ajak aku okies..
ok ta-ta

16 Comments:

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

nyummy!

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

tetibe rase lapo!
nak g dapo ah!hee~

Ted Baker said... [Reply to Comments]

mahal la pulak.. aritu aku makan 2 org, amek macam-macam di DOME baru rm80.

Gituu nak banding ngan dome laaaa!

Ted Baker said... [Reply to Comments]

pija lupe cakap
sabtu lepas aku pi ikea dan aku tnampak ice n bini dia

bukan main berbincang2. bagus punye planning.

chics said... [Reply to Comments]

Mahalnya, kopitiam je pun. Nanges nak membayar

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

aku suka dia punya cincau laici aje.. yg lain tak best :(

nasaoji said... [Reply to Comments]

la..mehe ke...tp, dah ckp laksa tu sodap, tingn gak..hurmmm....tingn je la, p lum tentu....;p

swit@kon said... [Reply to Comments]

mak ai, semua tu RM106? gila mahal!!

deadgorgeouszaza said... [Reply to Comments]

woowww..
mmg mahal... not gud, not gud...
=)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mak aihh..very der pricey kan..
ok ...takmo pi..:D

Tina Najib said... [Reply to Comments]

char kuey teow i sedap, half boiled eggs pun okk, white coffee pun okk.. so no complain from me! hehehe..

nasib baik papparich takde comment nye kertas tu..kalau tak, mau kita buat karangan kat situ, hehe..

::@FiQ said... [Reply to Comments]

ya allah..mahal ehhh.........pingsan**

shasha said... [Reply to Comments]

mahal!..adakah rasa sepadan dgn harga?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

walaweh giler mahal kan..pehhhh tapi cendol tue nampak sangat menarik ok...

sherrina said... [Reply to Comments]

My fav kat Sri Rampai tu ialah Island Red Cafe. Kalau pegi mesti pekena IRC Ice Coffee sampai 2 gelas. Lamb chop dan nugget kat situ pun sedap2. Dah addicted plak lepak disitu.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

gle bapak mahal, ok. mcm makan kat thai restaurant pulak :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...