Instagram : @peejburhan

panggilan pulau~

oh aku adalah excited melampau..
x sabar..x sabar..
akhirnya menjadi jugak plan...
Insyallah kalau xde aral melintang...aku akan berpanggilan pulau...
hiah hiah hiah...suka benar ni..


hoh..gowd knows dah berapa lama aku n noy plan je nak berpulau2..
asyik la x jadi..sama ada duit x cukup..or ada benda lain..
or semua dah ok..tp xde geng nak pergi...atau ditinggalkan..keji...

tp kali ni mcm nekad nak pergi jugak..x kisah la apa jadi..
sekali..ajak sana sini..ramai lak nak join..oh suka...
plan2 punya plan..x banyak cerita..
terus book tiket flight semua...
yeah...so in a way dah confirm la kan...sukeee..sukeee...
crystal clear sea water n white sand...with my lovely babes..
oh seronok..
makin excited kerana peak season uollss...
harus la bersih mata di dicuci2... *berangan kejap*

terus mak gigih2 google gambar sexy hunk - beaches la..
guys - beach la...matiklah gatal google jejaka je kan..
harus la..apa jadah nak google perempuan kan..
buat aku tension aje...tgk org sexy2..tp aku enot di sini..
tgh teruja tgk org sexy2..
tiba2 keluar gambar ni uollss...
terus mak pitam....

:: oh tidak..mcm mimpi ngeri kanak2 gitu.. ::

tapi xpe..untuk x melemahkan semangat aku yg tgh excited ini..
aku carik jugak pic yg memuaskan hati ini
bagi hati bunga2..sukeeeeeeeeeeee...


:: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...*amboi panjangnya hmm..* ::

ok ta-ta..nak berangans lg..

13 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

haha...gambor yg last tu i loike :D

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

wah3~
xpe!
jadik la tuh t~
hee~

Ceera said... [Reply to Comments]

bestnyeeeeeeeeeeee

KK said... [Reply to Comments]

yay! mari bercanda di tepi pantai. aku pon nak g dlm masa yg dah amat terdekat ni. kita enjoy! g mampos sama keje2 yg melambak itewwwww!

selamat bercanda peej!

..tora.. said... [Reply to Comments]

haha..

kalo ko pergi nanti jumpa org dlm gambar 1st tuh..matik le peej...harus menjadi percutian paling merugikan...hehehe..

lieya orange M.I. said... [Reply to Comments]

...selamat berjimba ria sis peej...
=)

Nonoy said... [Reply to Comments]

hoi gamba beramai kelly-ng tu buat percutian anganku musnah! herkkkk... ngeri weyh... tapi bila kau letak gamba last tu, tiba2 saya terpikir.. edan tak ikut.. boleh saya cuci mata n kenal2 ngan dorang.. :D :D :D

pasir putih tepi pantai, ombak saling bekejarannnn......

Tina Najib said... [Reply to Comments]

peej,

aku semangat niiiiiiiiiii.. haha.. benci tau kena tunggu lagi sebulan.. dah terketar-ketar sbb excited.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

hehe.. gilo! ;P

Missy Farah said... [Reply to Comments]

gilo saiko gambar first tuh.ko ni kannnn.tapi bagus n syabas untuk gambar yg terakhir.think positive.hahaha tetiba.

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...bestnya cuti2 malaysia...

mrs hafiidz nadia said... [Reply to Comments]

cuba tengok gambar 'mimpi ngeri kanak2 tu'..tengok kanan,seluar biru..apakah??geliiiiiiiiiii weeeeeeeeekkkk!!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite pun ada plan dgn kwn kat univ dlu nk gi pulau, snorkel la apa la. tp smpai hari ni x on2 plannya. haihs.

peej said... [Reply to Comments]

darling - me loike too.. ;p~


maya - mmg jadi pun..oh x sabar nya


ceera - bestttttttttttttt


kk - ya ya..x sabar nak bercanda..


tora - jumpa xpe..kita kan majmuk..tp kalau kena kerumun mcm tu..pengsan..haha


lieya - ye ye..thanks :D


nonoy - buduh..tiba2 nyanyi2 dangdut..x best..nyanyi la feeling2 best sikit...x sabar nak cuci mata kan..sila pakai sunnies supaya coverline.. ;p


tina - kau bawak laki nok..x best..x dpt cuci2..haha


missy f - kan..aku pun hampir pengsan tgk pic itu..tp bila tgk pic last..terus menyengih sana sini..hahaha..


shasha - best2..lg best sebab ramai2 n dgn org2 yg disukai.. ;p


mrs hafiidz nadia - wah sempat kau tgk kan..ngeriiiiiiiiiiiiiiiii..


wani - sama la..aku plan byk kali ok..x pernah jadi..kena ada kaki yg jenis on aje bila ajak..kalau x sampai sudah weyh..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...