Instagram : @peejburhan

oh award lagi~

oh dapat award lagi..
again dpd chics...heheh..
suka betul kau kat blog aku kan nok...
xpe..aku pun suka kat blog kau..



ok dia ada rules..tapi aku malas nak tepek..
benda2 yang sama..
aku kena bg award ni kepada 7 orang yg lain..
tu yg malas tu kan...
tp xpe..aku cuba pikirkan ye..

  1. dazzle dalie- sebab kau mmg comel..n blog kau sgt menghiburkan aku..
  2. alia.- sebab saya nak kentoooo..haha tiba2..
  3. kak senduk- sebab meriah uolss
  4. kak zue - because u're simply amazing
  5. tina - because u're such a pain in the arse..but i still love u regardless what..haha
  6. ceera - sebab aku dah baca blog dia sekiannnnnnnnn lama..n dah lama x bg award
  7. green apple - sebab kau blogger yg sangat berani..pengsan baca blog kau..

haha..cukup pun...
ok..ta-ta...

6 Comments:

dazzledalie said... [Reply to Comments]

terharu..tsk tsk..terima kasih peej. aku pon minat mak ko nyer blog skali..ngan blog hamidah.. huahuahauauah *larikkkkkkksss

peej said... [Reply to Comments]

dazzledalie - hahaha..sempat kutuk hamid...

dazzledalie said... [Reply to Comments]

tak kutuk...nonoy comel..hehehe

dummie-dummie-dot-dolly said... [Reply to Comments]

aku ternanti-nanti...bilekah pija dahling maw mengetag diriku ini...
*hawuuu

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Oh I lap your blog jugak, sebab tu hari hari dok tertonggek bontuit kat blog kau sampai bila aku ketawa sensorang depan laptop, DOn terus cakap "are you reading Pey-ja's blog again?"

dia sebot nama kau pon ada slang okkk.

peej said... [Reply to Comments]

dazzledalie - haha..comel mcm kaka dia kan..larikss


dddd - aku ni tag mana aku ingat aje..nanti la kalau ada lg aku tag..jgn x buat if aku tag nanti..


alia - weeooww..slang gitu..hahaha..ye..sila la tenggek2 selalu n ceriakan aku ngan komen2 kau..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...