Instagram : @peejburhan

musim..so harus kena ada second time~

gambar banyak..tp otak mcm x berapa nak berfungsi untuk bercerita la..
so boleh x main tepek2 pic aje..
sebab ramai suka tgk pic aje pun kan..
plus cerita panjang lebar bagai tp sepi aje pun xdak guna kan..

so ini ialah session makan durian lagi..
papa beli untuk buat bubur kacang durian sebenarnye..
tp harus bedal sikit2..
tp kali ni mcm x puas la makan..

sangat la sedap...
tapi kali ni mcm x puas aje makan..
ade la aku dpt berapa ulas aje..
sebab aku terlambat makan..
kejap aje dah lesap 2 bijik ok..

xpe..dapat berapa ulas pun ok la..
tapi macam nak lagi aje..
daddyyyyyyyyyyy..nak durian lagiiiiiiii...

lagi teruk perangai..
balik je kerja terus meniarap macam buaya mengadap durian..
oh papa tu suka sexy2 tau..
so as usual kasi cover la..
ntah la kenapa..aku kalau tgk org letak gambar laki ke..bf ke..bapak ke..
mcm terseksi sikit..aku jadi x selesa..haha..lawak je kan..
so aku mengangap orang pun x selesa kot tgk pic2 mcm tu kat blog aku..
so kasi cover ye..
aku seksi xpe..tu aku suka..haha..

10 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahaa makan durian! x ajak! :P

shasha said... [Reply to Comments]

tgh tunggu rambutan masak kat belakang umah jiran...heheheh

Anonymous said... [Reply to Comments]

durian sedapnyer..kita suka ulas durian mcm kucing tidur tu...hehhehee

peej said... [Reply to Comments]

wani - mcm mana nak ajak..entry ni keluar pun seminggu lambat..harus la durian pun dah abis proses..haha


shasha - aku x suka sgt rambutan..sakit tekak la..n nanti isi mcm melekat2 ngan kulit dlm tu..mcm x best..oh aku nak tunggu musim buah dukong pulak..gila best tu..


anon - omg..best kan yg tu..lg best kalau bila makan..bijik dia kesep aje..kecik gila..mmg puas hati la..i likeeeeeeee...

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

0h durian!hee~

dyan . said... [Reply to Comments]

waduh.. sedapnya durian..
alaa.. kenapa la ahad aritu boleh tak jadi pulak beli durian..aish..
takleh jadi ni...
maakk.. nak durian.. huhu.. :p

nasaoji said... [Reply to Comments]

aku sgt penggemar durian yg giler2..hohoho..

disweek nak lik kg, mkn durian..jom..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ala sedapnyer... ala2 kaler tembaga kan..akak suka yg jenis ada rasa pahit2 lemak tu...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

hye peeja..lamanya x komen blog ni..senyap pun pasal i g KK 4days..penat!
bubur durian adalah sedap.me paling suka tp tulaaa kat kch lom ada musim lagi.

Deqna said... [Reply to Comments]

Nampak lazat durian ko tu yer.....memang musimlah sekarang ni kan..musim demam sekali kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...