Instagram : @peejburhan

more pictures~

ni few more pictures from dini's wedding..





:: antara yang datang.. ::
with the bride n groom..
gila sedih weyh aku tgk pic ni..
aku mcm terkontang kanting kat hujung tu..lawak weyh..
bukan apa..aku segan nak himpit itu pengapit la..
kalau naik atas platform tu dah sebelah pengantin lelaki lak..
so aku terdampar je la kat tepi tu..haha..
lawak..buduh betull..
oh sebelum korang lupa..
aku nak ingatkan..aku mmg pemalu orgnya..
seorang gadis yg penuh ciri2 ketimuran..wahhhhhhhhhhh..
ketimurannya....

::pic lagi..masih masalah muka terkumpul.. ::

ok tu je..ta-ta..

4 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

lalalala..cian ko..mmg nampok d ujung saner sik ader gang..

tak per, reality, ko ramai gang kan...;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

dlm gmbr tu, ko adalah anak tiri. lolx

Lily.Lulu said... [Reply to Comments]

oh peej
cam x percaya kamu rupenya adalah junior ku

dini tu kenal sangat, coz kakak dia mimi same batch with me

then ada firhad, ada adik si kina x ingat ape nama dia, nadia kalau x silap dan junior2 yang lain

kenapa time sekolah lily tak perasan muka peej eh ?? nanti nak kena bukak magazine sekolah balik.

:D

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - kesian kan..haha kelakar je aku tgk pic tu tau..mmg terkontang kanting je sorang2 tepi tu..


wani - hahah..tu la kan..x suke..


lily.lulu - a ah..i was in bbgs masa from 4 n 5..adik kina tu nama taty x silap..
x perasaan..sbb adalah pemalas nak pergi sekolah..oh pic masa form 4 xde..sbb x pergi sekolah..masa form 5 ada la..tu pun kena paksa2..sbb dorang kata kalau x ..xde siapa percaya aku pernah kat bb sbb xde pic ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...