Instagram : @peejburhan

memories~

tgh bukak blog..
nampak link within... love -cinta..
so bukak la..
terus tersengih aje..
kenangan betul...
siapa sangka boleh jadi macam ni pulak kan..hmphh..
tp xpe..aku ok..mood emo xdak..
cuma seronok baca balik zaman2 cinta tgh bersemi kan..

so korang buhsan2 aku x update..
check out la link ni..

CLICK HERE

12 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

hmmm..

kita hanya merancang, tuhan yg menentukan.. ye tak? kalau ada jodoh, tak kemana.. :)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye betulll..agreed with Tina :)

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

xpe peej.mmg ada sebab y xde jodoh ngan dia.u ada ramai kwn n readers.semua doakan yg baik2 je for u.=)

Ceera said... [Reply to Comments]

alahaiiiiiiiiiiii..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

akak lak yang sayu.
takpe pija, pija leh dapat laaagi hot dari tu.
ho yeahhhh!!!
:)

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak per..kenangan tu...nnt, sure ader knangan yg lbh best..tnggu jer..sabar,...

time cinta2 ni, suatu perasaan bunga2 d taman hati jer rs kan..hahahaha...

MieMoe said... [Reply to Comments]

:)

green apple said... [Reply to Comments]

alahai peej, jgn la camni, sedih lak aku tgk ko.

chics said... [Reply to Comments]

I have to say Peej, aku respect kau cool gila when it comes to masalah hati ni. Yang dekat belakang tu lain kirala.

It take a huge courage to be the person you are

atty's said... [Reply to Comments]

kenangan tu indah peej.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

tak hingin aku nak click...
no way hosey!!!! (pinjam ayat aunty marina monroe kejap)

hehehehheheh

peej said... [Reply to Comments]

tina - betul betul..tp aku dah xnak berjodohan pun ngan dia..syukur x terjebak..haha..


darling - :D


fieza - thank u..semoga jumpa yg lebih baik..haha


ceera - awat nya??


kurekure - x perlu sayu2..ok aje sini...


nasaoji - kan..xpe..atleast dpt jugak merasa bercintai..putus cinta semua..ada org xde peluang pun merasa..so terima je apa2 pun..


miemoe - :)


green apple - e eh..aku ok la..jgn la sedih ke apa..cuma kelakar je rasa tgk kenangan silam..


chics - thanks..of coz aku ada jugak time2 emo n nangis..cuma x teruk la..selalunya aku ok..maybe sebab ada ramai sekeliling yg boleh layan2 aku.. ;)


atty's - betul..walaupun org itu telah membuat taik..tp x semuanya pahit la..ada jugak kenangan manis..so tressure aje kan..


lilred - amboi emosi nye kau nok..bawak bersabar..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...