Instagram : @peejburhan

makan kat tanjung~

friday tu noy ajak pergi BB
nak beli tiket..punya la malas nak keluar
penat hari khamis x abis lagi ok..
dia paksa2..by the time aku siap semua..
sekali dia kata x jadi pulak..
sebab kaunter tutup pukul 9pm..boleh..
dah la terjelepuk aje x tau nak pergi mana..

last2 call ice ajak keluar..
by the time ice sampai dah pukul 10ish pm..
xpe..janji keluar..kalau x sesia ok bersiap..
nak jugak carik org..sebab if keluar ngan org2 yg sama aje buhsan ok..

tapi x tau nak lepak mana..
asyik2 tempat yang sama aje..
nak ke kl..ice kata jalan jam melampau..
last2 ice ajak makan kat tanjung..ampang..
mana2 aje la...janji makan la.lapar..
pastu ice cakap ada nasi pakapau ke apa.
terus otak aku terbayang nasi pakapau yg chics pernah makan..
wahh...nakkkkk...mcm sedap aje..
yg chics makan kat bangsar x silap..
tp ni xpe la..x dpt bangsar..janji pakapau sudah..

sampai je order2..

:: aku order leng chee kang..sedap dia punya..ada mata kucing..bahan2 pun byk sedap2..me loike.. ::
:: edan yg bad mood lebih ..noy still ceria..x dilayan..miahahahha.. ::
:: nasi itu..bukan pakapau..ini adalah nasi pad-ka-prao...ok la..tp xe la sedap menggila ke apa..oleh itu, aku masih mengidam nasi yg chics tunjuk kat blog dia satu masa dulu..help ::
:: ini ialah kerabu su'un..ice punya..ni sedap gilos..dia masam2 manis..ish sedap lah..lepas2 ni harus order untuk diri sendiri pulak ::

:: noy n edan makan kuey teow ladna n kuey teow kungfu yg x kungfu ::

senang cerita..kalau pergi sana sila order kerabu su'un itu..
n leng chee kang sudah..dah cukup puas hati dah..
lain2 jgn order..waqh tetibe..
tp x tau la pulak..maybe tomyam dia ke apa best..



noy adalah pedengki x ikhlas amik pic tau..
tu yg muka masing2 dok tahan2 gelak aje..
sangat cilakak..
xpe la.nanti aku hire personal photog la..senang..kerja amik pic aku je..
wahh..kau ingat kau artis nak personal photog bagai??

4 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

leleh air liur...kerabu tu nampak mantap :D

peej said... [Reply to Comments]

darling - mmg sedap..me loike

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha tgh bygkan pro photog ikut ko ke mana2 utk tgkp gmbr xDD

Tina Najib said... [Reply to Comments]

aaaa

ice penah ckp psl kerabu ni.. aku siap gelakkan dia.. rupanya sedap eh?

hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...