Instagram : @peejburhan

mak sapa la ni??~

tadi mama baca blog aku ngan papa..
dpd entry durian..sampai la ke entry keyword tu..
dia bacakan kat papa..ada org google cipap kering..
tiba2 mak aku buat lawak pulak..

mama : pija belum kawin..so mungkin x paham..
me : apesal pulak..
mama : cipap kering tu bila dah tua la..menopause tu..
me : yaa i know...tp google la menopause..apesal cipap kering..
mama : ye la..dia nak tau mcm mana nak atasi masalah cipap kering..

omg mak aku ni..
dah topik perbualan cipap kering la pulak kan..
pastu dia sambung..

mama : ni apa pija??keyword ke??
me : a ah..
mama : keyword tu mcm mana??
me : kira mcm orang google la..dia type cipap kering..
mama : Ya Allah...hahahaha..mcm2 orang ada ye nak..
me : tau xpe..psycho ok..
mama : lepas tu boleh sampai kat blog pija?? hahaha
me : tu la..tiba2 kan..
mama : hahaha...mana ada dlm blog kau cipap kering...CIPAP TEMBAM adalah...
hahahahahaha


what the kesboll mummyyyyyyyyy...
mak sapa la ni??

32 Comments:

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

no comment..ngee

ai said... [Reply to Comments]

ADOIIIIIII!!! sosak napas den!!! kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

~terasa gak aku cipap kering ni..yelahkan, time2 tenat camni. Dah lupa malam jumaat ke apa..eh! kau lom kawen ye? takpe, aku leh criter psl cipap kering ngan auntiemama je nanti. :P

Signorina Syima said... [Reply to Comments]

mak kau sempoi la peej...

Deqna said... [Reply to Comments]

Hahahahaha lawak lah mak ko......

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

erk??

tembam kah??

ya ampunnn... sempoii la aunty mama tu.. haha.

Luth Textile said... [Reply to Comments]

hahaha..
bagusla mak kamu.. hihihi..


salam kenal dr luth textile..
tuka link ek.. da link bgtaw la tau..

tq..

Ceera said... [Reply to Comments]

hahahaha...

ambik ko situ, =P lawak gile mak ko...

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

hahahahahahahahaha! nasib baik edan takde, kalau tak dicakapnya kat mama ko I SLAPPA YO FACE!

hahahahahahahahahahahahahaha!

arep said... [Reply to Comments]

ayoo.. terkesima kejap..

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

so cute perbualan itu... ZzZzzzzzz...

chics said... [Reply to Comments]

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Cayalah aunty!

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

hahahahahaah

omaigooooodddnessss...

lucah yg kelakar okkkkk

..tora.. said... [Reply to Comments]

wakakakakakka....

lawak la mak ko...

dyan . said... [Reply to Comments]

hahaa.. i loike la your mama..

meh give me five, give me ten la aunty.. hihi..

seronok tengok anak aunty terkedu.. hihi =)

jyss said... [Reply to Comments]

hahaha lawak giler ah :)

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

LAWAK LA.... SAKIT PEYOT BACA...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

heheh..lawakkk okkk..penat gelak..haha

::moi:: said... [Reply to Comments]

giler kelakar... sempoiu btol auntie ni....

shasha said... [Reply to Comments]

hahahahah..kelakar...mak peej sgt open..kalo dgn mak aku dah kena cili dah mulut ni sebut perkataan gitu depan dia..

kakakdegil said... [Reply to Comments]

hahaha..
mama peejo sangat kiut.
cipap tembam.. kiut btul

cam rasa nak sebut selalu pulak..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahahhahha apakah????
tak padan ok aunty monroe itu..
ish ish ish...

er... aku pon bru tau menapos cipap kering.... hiks ;)

aleena said... [Reply to Comments]

hahahhaa..
no cmmnt..
tp nk type gak kat box cmmnt:P

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Percakapan mama dgn peeja, pasal masuk blog erk!! Apapun mama suka terbuka bab explain2 benda yg anak2 tak tahu!! Tak yah google2 bagai, dont be segan or malu coz banyak bertanya dpt ilmu.

green apple said... [Reply to Comments]

aku cukup cuak kalau mak bapak aku google-google sekali terjunam masuk blog aku yang toksah cipap punya cerita, segala kote mamak, buah pelir cikgu skolah semua lengkap dalam tu.

ohhh plissssssssssssssss!!

Aliah said... [Reply to Comments]

Hehehe.. gelak-gelak..

peej said... [Reply to Comments]

fadhlina - haha..terkedu kah..


ai - haha buduh kau..x suka ok..


syima - terlebih sempoi dia tu..aku nak pengsan..


deqna - x suke kan die..psycho ok..


elynhere - haha..sempat kau tanya tembam ye..x suke..


luth - bagus ke mcm tu..haha


ceera - tu la pasal..x suke ok..


liza - omg..kau ni dah terkenan kat edan ni..x abis2 ngan ayat tu..


arep - tu la kan..mak sapa la tu..


tedi - hahh..zzzzzzz??tertido ke??

peej said... [Reply to Comments]

chics - amboi sukanya kau chics..kau suka kan topic2 mcm ni..


gediks - haha..tu la..mmg kelakar..tp lucah..i x biasa ok lucah2 ni.. ;p


tora - di situ kita tau mana aku dpt lawak n kelucahan itu kan..haha


dyan - amboi kau..aku x terkedu ok..cuma aku perlu terapkan image perempuan ketimuran di sini..haha..


jyss - tp lucah...tp syok jugak lucah2 ni kan..kehkeh..


mila - bahaya tu..baik pergi toilet cepat..


fieza - merepek je makcik tu kan..mak siapa la tu..


moi - sempoi la..tu yg best tu kan..


shasha - sebab anak dah besar2 kot..kalau kecik2 dulu pun kena cili kot..


kakakdegil - hahha..mcm best je bunyi kan..tp cantikkah??larikssssssssssss

peej said... [Reply to Comments]

lilred - omg..kau lg la..x tau ke salah satu dpd masalahnya ialah cipap kering??haha..sbb tu ramai org menopause ni depress..x leh terima kenyataan gitu..motif aku nak jadi pakar cips kat sini??haha


aleena - haha..boleh aje..kasi meriah ini kotak..


mama - tu namanya blogger tegar..otak kena bekerja je..menarik je kasi masuk sini..haha


green apple - dulu pun aku mcm tu..bila tau mak aku baca aku coverline aje..sekarang dah x kuasa weyh..dah mmg semulajadi lucah..mcm mana tu kan..


aliah - ye ye..sukee..sukee..:D

miSZMaNEy said... [Reply to Comments]

hahahahahahaa..kelakar la mak u pija..hehehhehee..lawak2..cipat tembam? opssss..hehehehe..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehehe..aunty nani mmg kelakar ;p

luvmum said... [Reply to Comments]

lawak la..mama peej memang kelakar..sempoi la..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wah hahahaa sporting gle mama ko :PP

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...