Instagram : @peejburhan

love to save~

oh ini bukan advertorial job ye..
aku buat entry ni sebab i love to save..
nak save duit nan ado payah kan..
so dapat save ni pun ok la..

if korang nampak ada iklan kat atas blog aku ni..
just click aje...
ok mula2 aku tgk org buat2 entry2 ni..mcm x berminat aje..
sebab mesti leeh2..n ntah apa2 la dia nak tu..
tp di kala bosan..aku pun click2 la..huish senang aje..
bukan susah..click main game lg susah ok..
satu individual register..rm5 Digi akan donate ke badan2 kebajikan yang korang pilih..

wah dengar register macam payah aje kan..
x..the only thing yg kena buat ialah letak email add..verify..
pilih badan kebajikan apa nak..then siap..
terus badan2 itu dapat duit2 itu ;D

aku seperti biasa akan pilih spca la kan..
korang pun tau aku ni boleh tahan pecinta kucing kan...
sedih memikirkan nasib2 kucing2 ni..
so harap sedikit sebanyak aku membantu la kan.. ;D

so aku click..
korang bila lagi???



:: click..jgn x click ::

ada 27 days left...
so far dorang dah dpt kumpul RM38, 585..
wah...ramai jugak org berhati mulia mcm aku..
haha..mulia kah??? ;p
ewah..apesal aku bersifat angel sejak kebelakangan ini..uhukk-uhukk..
bagus betul...
nway..khidmat masyarakat di bawa oleh peejburhan.. ;p

6 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

hiks.. oh kena register dulu eh.. aku tak paham sangat mendalah nie.. =P

BeN`z said... [Reply to Comments]

huiyeh! aku pun dh vote kemarin.. :D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ohh kena register dulu eh..cam private blog bole gak ker ..

nasaoji said... [Reply to Comments]

laaa...bersifat angel la pulok...

mmg itu sfat ko kan...;p

peej said... [Reply to Comments]

ceera - xde la register pun..click aje..pastu dia mintak email..pastu kau verify email..itu aje..kejap x sampai seminit kot..


ben'z - bagus..tepuk..tepuk..tepuk..


darling8tabby - boleh aje..dia xde kena mengena ngan blog ke apa..


nasaoji - sekali sekala feeling angel.. ;D

+ aisyah + said... [Reply to Comments]

yeah mari ramai-ramai tolong spca

i did my practical here

&& kesian lor haiwan-haiwan nih

hari-hari banyak haiwan dihantar ke sini tapi sangat sikit yang di adopt

maka susah nak jaga kebajikan mereka setiap masa.

mari ramai-ramai volunteer kat spca! =)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...