Instagram : @peejburhan

khairul & lilia's wedding~

oh sunday tu ada 2 wedding..
huish serious mula2 rasa kemalasan je nak bgn..
ye la tido pun ala2 x cukup aje kan..
tp adalah tidak baik sebab org dah ajak..
so bgn..siap2..then kejut noy..
minah tu mampuih xnak bangun..
so aku siap sorang..gerak sorang aje ..

since tempat adalah familiar..so xde la kisah gerak lambat sikit..
sampai almost 2pm kot..
check2..hp xdak la pulak..
dah la aku ni x pakai spec..rabun..
masuk aje la..terkebil2 carik kak zue....
nasib kak zue nampak aku n tegur..
kalau x aku menjadi insan terdampar lagi sekali.. ;p

memula ingat nak tunggu tina makan sama2..
tp dia keluar umah pu belum..
so aku makan dulu la..

:: sedap..aku x amik byk walaupun lauk byk..sebab aku br makan roti canai pukul 11 am ::
:: session menepung tawar ::
:: kak zue n i ::
:: oh jumpa dazzle dalie..harus nak amik pic bersama.. ::
:: tina pun join..apesal muka aku mcm tu..::
:: pic bersama pengantin pulak.. ::
:: dewan ::

sorry la aku x snap banyak pics..
sebab serious keletihan melampau..
so mcm ala2 aje aku snap2..

to kak lilia n hubby..
selamat pengantin baru..
semoga berkekalan ke akhir hayat.. ;)

oh siap ada ice cream ok kat depan dewan2..
tp aku x terasa nak makan ice cream..boleh..huhu..
so kak zue je melayan ice cream..
aku adalah pulang dgn kegembiraan sebab dpt favours..

:: serious hari adalah sgt panas mencucuk2...tp mak teta nak maintain vogeh.. ;p ::
:: favours. ::

3 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sape kata ko org terdampar? tgk, dtg wedding sorang2 pun mesti jumpa rakan2 akhirnya. maksudnya ko adalah dikelilingi oleh teman2.. hee :]

nasaoji said... [Reply to Comments]

la...aku pun p 2 kenduri ahad tu tau..

first kenduri je snap gambo bnyk2..p yg kedua, ngn pengntin jer..isshh..

peej said... [Reply to Comments]

wani - terdampar la jugak mula2..sebab pergi sorang2 kan..nasib later jumpa org..aku dah la x reti sorang2 ni..


nasaoji - ye ke..oh kenal ke mereka??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...