Instagram : @peejburhan

keyword untuk hari ini~

bincangkan.
(wah mcm soalan spm pulak..'bincangkan'..haha)

8 Comments:

Missy Farah said... [Reply to Comments]

my goodness.apekah mereka ini2 terlalu gila ? haha.kalau handsome yg google tu ok gak.tapi kalau keliwon? haha.blog ko luch sangat ke?

nasaoji said... [Reply to Comments]

aku amat tak paham mereka2 ini...huhhhh..

shasha said... [Reply to Comments]

alia buat seks??..alia mana pulak nih...hhehehehe...gila tul laa...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sah2 dorang takde keje...apsal lak tetiba alia buat seks....

arep said... [Reply to Comments]

ish ish..lucah ke u ols blog ni??? keliru kejap..

btw.. apa motif google keyword aku stim??? tak significant langsung.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

knp dgn alia? siapa alia? wahaha.

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

ALia mana wehh?? ALIA MANA?? ALIA MANAA???!?! HAAA?? SAPA ALIA??!?!?!?!?

*cuak*

HAHAHAHAH LAWAK GILAAAA HAHAHAHA

peej said... [Reply to Comments]

missy f - kau lg over nok..motif kalau handsome yang google boleh??


nasaoji - aku paham..mereka mungkin terlalu x tahin..hihihi..


shasha - dia try google nama awek dia kot..mana tau jumpa..kahkah..


darling - seperti yg di atas..alia tu awek dia kot..


arep - tu la nok..luch ke blog mak ni??mak rase mak innocent uolls..
betul..motif google aku stim kan..x membantu uolls..sendiri stim sendiri layan la kan..hiahahahah..


wani - siapakah alia??misteri kan..


penari gendut - hiahahah..masa aku baca mmg aku terbayang2 kau pun..ungkin yg google itu don..muahahahha..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...