Instagram : @peejburhan

kerja aku nak ikut aje ;D ~

ahad lepas noy n edan nak tgk wayang..
seperti biasa dgn x malunya aku ikut..hiahahah..
ye la..mana leh dok sorang2..nanti hati lara..
lara la sangat..padahal mmg penyibuk pun..



:: muka harus happy2..dpt ikut nak tgk wayang..eh muka noy yg happy..muka aku mmg mcm tu je ghupenye.. ::
:: make up harus light2 n sweet aje..tu pun kena sound ngan noy sebab aku sekarang gila fake eyelashes..nak pakai je ke mana2..tp aku punya jenis x nampak obvious..so ok la kan..haha..oh i still owe u guys tutorial make up..nanti aku buat ye.. ::
:: haha amik pic x menjadi...aku x kelihatan.. ::

mula2 beli ticket..
isap rokok...
kemudian pergi makan2..
kami ke manhattan fish market..


:: ceria2 ::
:: clam chouder soup ::
:: fried mushroom ::
:: seafood platter for two ::

:: mat muncung si kuat merajuk ::

tu yang susah keluar ngan pasangan ni..
aku selalu kena ok..
kalau bergaduh..mesti dorang akan mintak aku menjadi sokongan..
terbelah bagi mak uolls..tension..
nasib mak dpt upah makanan lazat..so mak redha..haha..

oh kita org tgk cerita angel n demons..
gila best cerita tu..aku sukaaaaaaaaa..
noy x suka sebenarnye..sebab dia bukan paham cerita berat2 ni.. bimbo mode alert
tp sebab aku n edan nak tgk..dia layan aje..
paling x tahan..time tgk beriya2 minah tu..
tiba2 dah abis..tgh jalan nak keluar..

noy : ok..best cerita dia..tp x paham..apa kena mengena angel n demons tu..xde pun hantu..
me : omg nonoy..angels n demons tu patung2 tu la..kan patung angel n demon..haihh..
noy : ooooooo.... *muka gila x boleh blah*
edan : apa la sayang ni

edan...mak doakan kau tabah mengharungi dugaan ini..larikssssssss..
kemudian kami balik...


:: gambar mula2 x jadi..kali ni jadi..haha..tp edan mengalami masalah x thn nak kenc..so dia xnak layan..finee ::

ok tu je..ta-ta..
hari ni mood happy2..
so mcm semangat update2 ;D

18 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

banyak nak komen ni, heheh..

1) ko mekap lawaaaaaaaaaaa.. aku suka.. :) ajar aku!!!

2) noy bimbo gila, hahaha.. tapi tu yg buat aku sayang minah tu, hahaha..

3) again, best of luck to edan, hehehe..

4) fried mushroom sedap ooooo..

itu je.. :)

kakakdegil said... [Reply to Comments]

peej

besh tak citer tu?
cam mesti tonton nih
btw, tak sabar lah nak tunggu tutorial bulu mata pelesu tu
ado kat rumah ni tp everytime pakai cam tak jadik jer..buat laa sekali utk cara cra pakai eyeshadow naaa..

Ceera said... [Reply to Comments]

aku pun takleh blah aku tengok citer berat2 nie.. pening...

Anonymous. said... [Reply to Comments]

you looked gorgeous gila peej. sometimes i think you're even hotter than your beloved sista :D (jangan marah noy hihi)

puterikurekure said... [Reply to Comments]

best ek?
akak suka citer berat2 ni. hehehe~

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Kak Peej,
cepat buat tutorial mekap.
Mekap u sangat gorgeous ockey.
jelesh ai tgk

=)

HEHEHE~

nasaoji said... [Reply to Comments]

la..aku shuker oo kuar ngn kapel, akak aku ader..;p klu ngajuk, leh p kat kakak..;p

mknn itu aderlah sedap...mak cik sedang kelaparan ini!..

shasha said... [Reply to Comments]

aku rasa fikiran noy sgt suci laa..

chics said... [Reply to Comments]

Haha comella Noy [wahh gelakkan oranggg]

Intan @ mama ammar said... [Reply to Comments]

Salam Peej. Lama tak komen sini. You are sooo pretty nowadays (selama ni tak ke?). Lets say yr diet project tu menjadi kaw-kaw punya, fuhhh.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ye, hari ni pun hari kite bermood baik, maka jugak mengupdate tibe2. lolx

mari teruskan mood yg baik ini!! xD

Tijah said... [Reply to Comments]

somel la plak ko pakai cekak cenggitu...mcm anak diva parits taw!

syntheare said... [Reply to Comments]

Hai peej

Yess....plz ajar makeup asap. TQ TQ

Anonymous said... [Reply to Comments]

kamu cantik!

fat n fabulous said... [Reply to Comments]

hey tak baik tau kata kat noy bimbo mode alert..hehehe kezi taw.still, she's a lovely girl.enjoy gila baca blog kau peej.

Aliah said... [Reply to Comments]

Salam.. did u loose weight... double chin dah invisible... dunno laa.. but dah kat seminggu tak jenguk sini.. bila masuk.. ada something yg diff. when I saw all the pics...

Anyway... you look pretty tho... :)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye..sila buat tutorial mekap anda and cara nak pakai fake eye lashes itu occay..

Nonoy said... [Reply to Comments]

pija suka kondem adik sendiri!!! yerlaaa, nanti saya kumpul duit pegi blaja buat phd. jgn jealous nyah!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...