Instagram : @peejburhan

ke red box, gardens~

semalam ialah hari bermalasan di rumah..
sekali petang kak zue call ajak pergi red box..
malas je..dah la zaman kemiskinan..ye la..nak save untuk panggilan pulau lagi..
sekali kak zue kat nak belanja..hehehh..sukeee tu..
but still rasa malas je..sebab nak ke gardens..
aku malas sikit area2 tu..
sekali tanya noy n edan..dorang ok aje..
so pergi la jugak..
gerak dalam 8ish..sampai around 9.15pm mcm tu la..
so duduk2 la tunggu kak zue..


:: oh ini ialah bad angle...sebab amik dpd bawah..nampak la dagu yg kembang bermangkuk2 tu...so x puas hati..snap lain..cea x puas hati tepek jugak..ye la..bg korang nampak..yg aku ni masih kembang ye ::
:: sangat cilakak ok perempuan ni...aku punya la buat muka sweet2..snap2..bila tgk pic...muka dia buat mcm tu..dia kata malas nak layan n menyampah sebab aku nak amik gambar aje ::
:: masih jahat ::

kak sampai around 9.30pm..
mmg janji 9.30 pun..
so itu ini..masuk..terus serbu makanan..
sebab buffet sampai pukul 10.00 pm aje..

:: semua kelaparan..tgk la tu..edan nak bertukar menjadi raksasa sebab terlalu lapar..haha ::
:: semua busy2 makan ::


:: ho ho..harus amik tamak2..tp x abis pun makan..bazir betul ::
pastu mula session nyanyi2..
huahh..kak zue nyanyi semua sampai you..
segala lagu..laju2..britney spears..lady gaga semua dia boleh nyanyi..
aku x reti weyh..so aku hanya ditugaskan jadi penyanyi latar aje... mam mam mam mahh..
hahhahah..lawak aje..

:: minah yang sentiasa ceria..memberi keceriaan kat orang sekeliling jugak ::

:: noy seperti biasa akan excited ngan mic cover tu ::
:: ok apehal ngan aku ni..terkenan apa lak ni..dok terjelir sana sini ::


:: serious budak ni jahat ::

oh kami bersession sampai 12ish aje..
sebab kedua-dua lelaki sudah terpengsan tido..
mungkin sebab suara kami merdu sangat..
oh thanks kak zue n arif kerana belanja..dan menceriakan hari2 ku..
much love... <3

19 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

aku malu nak karaoke...sore cam katak je..kang abis kena gelak...

Rina277 said... [Reply to Comments]

baru saya dpt lihat dgn tepat bahawa Peej sudah kurus..

Faressa said... [Reply to Comments]

make up cantik!! ur face seriously flawless

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

bestnya karaoke..siap ada mkn2 lagi..sedaaapp lak tu..
how i wish kat kch pun ada redbox ni..huhu

peej said... [Reply to Comments]

shasha - suara aku pun katak ok..ada aku kecah..


rina277 - salah itu..mana ada kurus..turun sikit mungkin..sebab aku ni katagori gemuk terlebih nok..


faressa - mmg x la faressa..it's the power of make up n photo shop ;p


fieza - haha tu la..bila dah try red box..mmg suka red box aje..mcm puas hati..

Ted Baker said... [Reply to Comments]

edan berat dia x naik2 kan hehe.

peej said... [Reply to Comments]

ted - part tu mmg menyakitkan hati kan..senang hidup

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

wah!
aq elegik tgk makanan!
pey0t lap0 saje!
ngee~
enj0y!!~

ai said... [Reply to Comments]

dah macam muka upin ipin lak si nonoy wat muka malas tu! kahhhhhhhh

Iekan78 said... [Reply to Comments]

peej,

mcm best aje mknan itu...
kalau aku, confirm tk jadi nk karok!! asyik melantak ajo....

next kalau nk karok ajak aku sekali yer!!!

lily lotus said... [Reply to Comments]

'notty girl' itu nmpk so cute bila behave gitu...hiksss

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

bestnyaaaaaa
kat korea kitorg panggil nore bang
nore=lagu
bang=bilik

sini ikut tmpt..kalo tmpt kampung Incheon ni murah la dr bndr besar Seoul tu..

tp blik2 lyn lagu omputih jugak..
x kuaso nk menyanyi jiwang2 korea nih

dyan . said... [Reply to Comments]

bestnya.. lama tak pi red box.
awat la kat area shah alam ni tak dak.. haha..
tapi mahai kan.?
harus kena kumpul duit camtu..
takpo lah.. karok kat rumah jerla camtu.. hehe..
layan lagu broery marantika romantika.. hehe..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantek ok mekap mata awak..i loike..tu pakai fake aye lashes la kan..

noy sangat comel ngan hidung clown dia..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Karok kat red box besttt ockey.
siap ada makan2 bagai
So, ockey lar.
Dapat makan dengan banyaknya.

Mekap u cantekk la Peej.
Awesome!

HEHEHE~

=)

dyan . said... [Reply to Comments]

err.. best ke itu oyster ke tiram ke apa tah nama dia tu?
tengok org seronok jer makan..
tapi cam gelik jer.. hihi..
teringat mr bean tiap kali tengok oyster tu.. huhu..

ni mr bean punya pasal la ni..
sampai sekarang tak berani nak makan benda tu..

**haha.. nak salahkan mr bean jugak..

n Z r A said... [Reply to Comments]

HWARGH TAK SABAR NAK BALIK NAK KARAOKE GAK

sekian, tq

sherrina said... [Reply to Comments]

peeja,
karok kat Garden tu brape hengget eh? siap makan2, brape jam skali lepak kat situ? Sy slalu gi Sogo nye sbb murah tapi xde makan2 le sbb 3 jam je. Mana sempat nak makan. Hahaha...nampak sedap lak makanan kat situ.

peej said... [Reply to Comments]

maya - lapar kan..paling x thn..bile kena diet2 ni..seksa ok..


ai - hahaha..sgt jahat kan dia..


iekan78 - best..mmg pun forst 1/2 hour x karok pun..makan aje..sebab masing2 kelaparan..


lily lotus - cute la sgt..penat melayan weyh..


gediks - oh nore bang..i loike..lepas ni if nak karok aku nak cakap nak pergi nore bang la..


dyan - xde la mahal sgt..kira mcm berbaloi ngan makanan n time yang lama tu..


darling8tabby - eh xde la..mlm tu x pakai pun..tu natural ;D tp pakai mascara la..


ilyanie - best kan..esp sebab lagu semua update..so dah start kat red box mcm xde hati je nak pergi tempat lain..heheh


dyan - best gila..me loike..


nzra - hahah..ye..kalau balik harus layan karaoke session ye..


sherrina - pija x sure la kak..sebab kak zue tu belanja..tp dia ikut kepala bayar tu..ni red box biasa..so x mungkin mahal dpd red box plus pavillion ke apa..yang pija tau..kita orang start pukul 9.30pm tu..boleh karaoke sampai 3am..tp kita org yg gerak awal. ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...