Instagram : @peejburhan

huish..tiba2 hilang~

xtau kenapa..tiba2 mcm hilang arah kejap..
mcm x tau nak blog pasal apa..
pic ada la..tp tu nanti2 la nak cerita..
mcm nak buat entry cerita2..
yang x bergambar ke apa..
tapi mcm blur x tau nak cerita apa..

time nak tido ke..dlm toilet ke..
mcm berlebur2 benda nak cerita..
tp since xde access ke pc..so simpan je dulu idea2 tu..
so dah dok depan ni..mcm lupa apa yg nak cerita tu..
mcm mana tu...

tgk la..mungkin esok2 ada benda nak cerita kot..
aku masih x buat lg pasal make up..fake eyelashes n rambut ke apa..
bukan apa..benda2 tu menggunakan 2 orang..
xkan la aku nak buat segala..sambil snap2 sendiri..payah ok..
kalau aku ni ala2 top model tangan panjang xpe la jugak..boleh je nak snap dpd pelbagai arah..
ni tangan pun kontot mcm salman khan..mcm mana kan..
motif tiba2 kutuk salman khan..???

sebab aku dulu2 suka salman khan..
aunti aku suka shah rukh khan..
so kita org selalu bertekak..yg dia kata salman khan tangna kontot..
menari2..tgn kontot..marah gila aku time tu..
tp bila sekarang dah x suka..bila tgk..mmg kontot tgn nye..
x horny betul tgk..hah tetibe horny kan..lariksss..

eh ok la..dah melalut ni..
dah pukul 3am ni..nak tido la..
harap2 esok mood adalah happy2..n otak adalah fresh untuk berblogging..
ok ta-ta..

p/s : nak cerita pasal apa eyh??

5 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

Tahnye tetibe salman khan. Gila observent korang, siap tangan kontot pon boleh tahu.

Tapi aku rasa shah rukh khan muka macam kuda

shasha said... [Reply to Comments]

salman khan? aku pelik tgk movie2 dia..adegan dia menangis berjurai2 air mata...camna la dia leh nangis sampai gitu skali?

darling8tabby said... [Reply to Comments]

la ye ker...baru akak tau salman khan tangan kontot ;p

peej said... [Reply to Comments]

chics - kan..aku x rasa shah rukh khan handsome..apesal org suka sgt hah.??haha muka kuda..yg aku tau..bila nangis..muka dia mcm beruk..ishh kejam kutuk orang..


shasha - drama..drama kena lebih..haha..


darling - xde la tangan kontot..tp sebab dia kan bina badan gitu..so tgn jadi berkepak n appear pendek..so kalau menari kelakar..haha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lolx xtau pulak ada isu salman khan tgn kontot?? :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...